Efter dagens ESWC kvalifikation i Just Dance kan vi nu være stolte af at sende hele 3 personer afsted til Paris, nemlig Stefania Marras i Just Dance samt August ‘Agge‘ Rosenmeier og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg i FIFA 15. Derfor er der flere ting, som er værd at holde øje med, og det er delt op i både Main Stage og Stage 2. På Main Stage vil Just Dance nemlig foregå, men Stage 2 vil være stedet, hvor vores danske FIFA spillere skal udfordre resten af det store felt af spillere, som har kvalificeret sig til turneringen.

Just Dance vil foregå fra onsdag til lørdag, og strukturen er sådan, at der hver dag vil vises to grupper, mens der om ESWC Main Stagelørdagen vises den sidste gruppe efterfulgt af slutspillet. Ved FIFA turneringen på Stage 2 kan man allerede fra onsdag følge gruppe A og gruppe B, mens man senere kan følge fransk kvalifikaiton til ESWC, hvor vinderen vil indgå i gruppe C, som spilles om fredagen. Finalen spilles om lørdagen.

Ved Stage 2 er det dog også værd at bemærke, at Counter Strike Source foregår her torsdag og fredag, da hele to danske hold har kvalificeret sig. Team Dignitas kunne tilbage i september takke ja til en invitation til eventet, mens Copenhagen Wolves i 12. oktober slog ALL IN i kampen om en plads i Paris. Dermed er der masser af danskere at følge, når det hele går lås fra onsdag 29. oktober, og vi vil selvfølgelig være dernede til at dække de forskellige turneringer.

Har du endnu ikke fået læst artiklen om sidste lørdags store ESWC kvalifikation i FIFA, kan den læses her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.