Efter en suveræn indsats af August Rosenmeier i 1/8 finalen mod amerikanske Dirty Mike, så var det, efter lidt forsinkelse, tid til kvartfinalen mod Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje – den tidligere holdkammerat fra Copenhagen Wolves.

August stillede op med Brasilien, som reddede ham i gruppespillet i går, og Ivan stillede op med Barcelona – umiddelbart en fysisk overmatching i Augusts’ favør. Fysisk styrke viste sig dog at være ligegyldig, da der kun gik 3 minutter før bolden blev skruet op i det nærmeste hjørne fra 25 meter – en overraskende start som der kun kunne rystes på hovedet af. August virkede ikke til at lade sig gå på af at være bagud så hurtigt, og han spillede en bundsolid kamp. Der var dog bare et “lille” problem! Bolden ville ikke ind over stregen! Kæmpe chancer blev det til i løbet af kampen, men målene udeblev desværre – samtidig havde Ivan kun lige en enkelt chance mere i kampen men altså nok til at tage en ufortjent 1-0 sejr.Dag 4 nye-3

I anden kamp kom spillet aldrig til at køre helt, og de få chancer der blev skabt, blev ikke udnyttet, og da Ivan så får scoret til 1-0 er det virkelig op ad bakke for August. Der bliver skabt få chancer, men der blev desværre aldrig spænding om resultatet, og Ivan kunne tage en samlet 2-0 sejr og var dermed sikret semifinale pladsen. Om det var fortjent eller ej betyder ikke så meget – faktum er at August er ude!

Vi havde store forventninger til turneringen set med de danske briller, og efter gruppespillet var vi ved godt mod – ja, der var ting der kunne have været bedre, men 2 mand videre og en suveræn 1. plads til Lars var bedre end forventningen. Desværre blev det kun til en enkelt sejr i slutspillet for de to danskere, og hér havde vi nok håbet (og måske forventet) på lidt mere.

Alt i alt er det dog en god indsats fra de danske drenge, og vi kan godt være stolte af at have to danskere i top 16 i verden, og August endda i top 8 til denne turnering. Det tegner godt for den danske Fifa fremtid!

ESWC kval nyhedsbillede

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.