Den næstsidste online kvalifikationsturnering til at komme til offline-kvalen i Århus blev skudt af staben i går kl. 19. Selvom en del prominente navne som Anders ’MrSuit’ Bollerup og Lasse ’Kongen’ Bækkelund har kvalificeret sig, så var der til denne turnering også tilmeldt navne som den nyligt kårede 2vs2 Danmarksmester Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg, FIFA Team Fyn’s Christian ’Corell’ Corell, Peter ’KongMølgaard’ Mølgaard, Mads ’NyrnZ’ Nyrnz og Danni ’Elsker-FCK’ Jensen mødt op. Det var bare nogle af de navne feltet bestod af i denne turnering, så der var lagt op til en turnering med kamp til stregen for alle deltagere.

Alle de tidligere nævnte spillere gik videre med maksimum point fra deres gruppe sammen med andre navne som CH66DK, Muffeersej, og Danmar12, der også har formået at vise fine prøver af deres evner tidligere i FIFA-sammenhæng.

I første knockoutrunde som ikke bestod af alle turneringens deltagere var det kun Thorlen og CH66DK af velkendte navne, der var deltagere, og de gik også begge videre med henholdsvis en 8-4 sejr og en 5-3 sejr.

I 1/8 finalen måtte flere af favoritterne lade livet til fordel for andre favoritter – blandt andet tabte Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg overraskende til Binveidoo. Derudover slog Thorlen Peter ’Kongmølgaard’ Mølgaard med en kneben 1-0 sejr. Danni ’Elsker-FCK’ Jensen der på fornem vis vandt sølv sidste søndag ved Danmarksmesterskabet i 2vs2 måtte også se nederlaget i øjnene imod Christian ’Corell’ Corell.

Kvartfinalen blev endestationen for spillere som Mads ’NyrnZ’ Nyrnz, der tabte til CH66DK, men også for Thorlen, der måtte se sig besejret af Binveidoo, der havde kæmpet sig uimponeret frem på flotteste vis.

Corell og CH66DK cruisede videre imod semifinalen sammen med overraskelsen Binveidoo, men så gik den ikke længere for Binveidoo, der tabte 2-0 til CH66DK. Corell vandt sin kamp med samme cifre som holdkammeraten imod cjull-dk, og de to teammates var nu i finalen. Det endte med at CH66DK, der ”kun” blev nummer 2 i sin gruppe trak det længste strå, og hev en 2-1 sejr i hus.

CH66DK og Christian ’Corell’ Corell sikrede sig dermed de 2 næst sidste pladser som man kan opnå via onlinekvalifikationen.

Et stort tillykke skal der lyde herfra Sports-gamings side af til FIFA Team Fyn, og deres to spillere, der præsterede flot i aftenens turnering.  Vi ses forhåbentlig til et brag af en sidste online kvalifikation på søndag d. 21-09.

 

Hvis du ønsker at tilmelde dig søndagens turnering, så kan det gøres her, hvor du også kan læse mere om turneringen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.