Lørdagen stod i slutspillets tegn til ESWC i Paris, og der var nerver på inden dagens kampe der skulle definere den danske succes.

I første omgang var det Jeppe Rindom der skulle i ilden mod slovenske Elzan “elzanjusufi1107” Jusufi – en på papiret overkommelig opgave. Opgaven vistejeppe_loss sig dog at være noget større end forventet, og selvom Jeppe kom foran, formåede han ikke at få sejren i hus. Jeppe mente selv at han spillede sine dårligste kampe i turneringen, men han var alligevel med helt til slutten før sloveneren dog lukkede kampen og vandt samlet 5-2.

Forståelig skuffelse hos Jeppe, men hatten af for den flotte præstation blandt verdens bedste spillere, og det har helt sikkert givet ham noget erfaring som han kan tage med videre – desuden burde han rykke helt op i top 10 på den danske rangliste efter denne weekend.


August Rosenmeier skulle i sin første kamp op mod Sattar Hoosein fra Sydafrika, og Agge fik en elendig start med 0-1 nede og rødt kort til keeperen. Kampen bølgede frem og tilbage men agge_kvart1Agge taber 2-3. I anden kamp kommer han igen bagud 0-1 og derefter er det op ad bakke – det formår Agge dog og han scorer 5 mål og går sikkert videre.

I kvartfinalen skulle han op mod den franske spiller Brian Savary, og første kamp endte med fransk sejr, men Agge formåede at vinde med to mål i den anden kamp, og derfor var han klar til semifinalen. Her stod han over for Immortal fra Iran som han spillede 0-0 mod i gruppespillet, men disse kampe skulle blive langt mere målrige og August smadrer modstanderen med 5-1 samlet og er derfor finaleklar.

Finalen spilles søndag kl. 12.00 og bliver mod den engelske storspiller Spencer “Gorilla” Ealing – en hård duel!

Finalen streames og kan ses herunder!

Watch live video from ESWC on www.twitch.tv

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *