For to dage siden blev det annonceret, at August ‘Agge’ Rosenmeier skrev under med agenturet STARK Esports – vi har taget en snak med ham omkring hans fremtid som spiller under et af verdens største esports-agenturer.

Mange af spillerne under STARK Esports er kommet videre og har skabt store nyheder for sig selv. Mange af dem har gjort dette ved at slutte sig til større fodboldklubber rundt omkring – især VfL Wolfsburg har skabt store nyheder på FIFA-scenen med deres dygtige spillere, og mange af dem har også aftaler med STARK. Agge har tidligere brugt Simon Juul Mortensen, nuværende ejer af e-Bold.dk, som manager og “PR-ansvarlig”. Men aftalen med STARK vil altså flytte ansvaret for dette over på deres skuldre, og dermed lade August fokusere på sin træning og sit spil. Vi har spurgt August om hvordan denne aftale føles for ham.

“Det føles spændende. Det har ikke ændret på så meget endnu, men det er jo planen, at der skal skrives historie. Jeg glæder mig ihvertfald til at se hvad fremtiden byder på!”

Der er fra Agges side altså forventninger til samarbejdet lige fra starten. Og de forventninger uddyber han således:

“Jeg har nogle forventninger til at STARK gør det de gør bedst – fratager spilleren noget ansvar fra de sociale medier m.m., så jeg kan fokusere på at spille og lave så gode resultater som muligt. Samtidig ved de en del om forretning og esport, så jeg kommer også til at kunne sparre med dem i forhandlinger.”

Agge udtalte til STARK, at det ville være hans drøm at spille for en fodboldklub – og hvis man følger hans sociale medier eller kender ham personligt, ved man at han er stor Arsenal-fan. Premier League har også for nyligt vist interesse i den virtuelle fodboldverden, da West Ham har signet den regerende vice-verdensmester Sean ‘Dragonn’ Allen, så en aftale med Arsenal er måske ikke helt urealistisk.

Søndag

Agge efter hans sejr til ESWC.

“Det er en drøm i den forstand, at man som rigtig fodboldspiller selv gik og drømte om at træde ind på Emirates (Highbury dengang), siden man var 4-5 år gammel. Nu kan man måske ende op med at få drømmen opfyldt – lidt på en anden måde, men man kommer vel næsten ikke tættere på den drøm. Når det så er sagt – så må vi se hvad der sker. Hvis det ikke er Arsenal, kan det jo være at det er noget andet der dukker op. Lige nu er der ingen garantier for noget som helst, og jeg har lært at man ikke skal sætte forhåbningerne op alt for hurtigt, men i stedet tage ting som de kommer.” 

Agge var under ESWC i ekstremt god form, mens han under FIWC var i en helt anden “state of mind”. Vi har spurgt ham, om dette er faktoren, der vil gøre udslaget for ham og måske give ham energien til at genvinde ESWC, samt en eventuelt FIWC-titel.

“Det ved jeg ikke om det er, men igen, så fratager det noget af PR-arbejdet fra mig, så jeg kan fokusere på det rationelle under en turnering. Under ESWC kørte Simon det hele for mig, mens jeg spillede og det var perfekt – ligesom resultaterne. Til FIWC skulle jeg selv stå for det hele og det blev noget rod. Derfor kan det have en positiv effekt, helt utvivlsomt. Men mon ikke det er træningen og forberedelserne, der spiller den største rolle for mine kommende præstationer.”

Vi ønsker igen Agge stort tillykke med kontrakten!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.