Jesper ‘Pilm’ Prang og Tricked eSport stopper i dag samarbejdet. Vi har fået en reaktion fra den nu tidligere Tricked-spiller, der ifølge ham selv ikke fik indfriet sit lønkrav.

Sports-Gaming kan i dag afsløre, at Tricked eSport tager afsked med en af holdets helt store profiler efter halvandet års tæt og succesfuldt samarbejde. Der er her tale om Jesper ‘Pilm’ Prang, der er at finde som nummer 6 på den danske rangliste, som ikke har kunnet blive enige med organisationen om en kontraktforlængelse.

Den primære årsag til brudet mellem Tricked eSport og den 22-årige profil sker eftersom, at parterne ikke har kunne blive enige om et lønniveau, som de begge har kunne stå indenfor.
I et interview med Sports-Gaming udtaler hovedpersonen selv således:

”Mit lønkrav kunne simpelthen ikke indfries, og så har der været en fælles konsensus om, at vi stoppede her, hvilket begge parter har været indforstået med uden nogen form for dramatik”.

Pilm vandt sammen med Marcus Jørgensen Coolshop 2v2.

Siden August 2015, hvor Jesper Prang blev præsenteret i Tricked, har hans karriere taget en yderst positiv drejning. Han har således i Tricked-trøjen formået at skrive turneringssejre som Coolshop Cup og Power Lan 2v2 på CV’et, mens han samtidig evnede at genvinde CULT Cola Aarhus Open, hvilket har høstet stor anderkendelse af sig. Tiden hos Tricked er da også en tid, som Pilm vil se tilbage på med stor tilfredshed.

”Jeg har været meget tilfreds med at være i Tricked: Da jeg kom til Tricked tilbage i Slutningen af august 2015 var jeg en god spiller, men var på nogle punkter stadig ikke 100% etaberet som topspiller. I løbet af det halvandet år jeg har været i Tricked har jeg dog udviklket mig slag i slag, og føler jeg har hevet titler hjem online, men så sandelig også offline”.

Samtidigt sender Pilm også rosende ord tilbage til både holdkammeraterne i Tricked og især holdets manager Kent Brylle, som har stået ham meget nær, samt bidraget med støtte og opbakning under vanskelige tider.

“Nogle gode holdkammerater har også skabt en ordentlig stemning på holdet, og Kent skal også have stor ros for at udfylde sin rolle rigtig stærkt igennem tiden og levere støtte på nogle vitale tidspunkter i min tid i Tricked.”

Kent Brylle, som til dagligt fungerer som Manager for FIFA afdelingen hos Tricked eSport, kunne over for redaktionen også udtrykke stor tilfredshed med Pilm gennem hans tid på holdet.

“Jeg har været meget tilfreds med Pilms tid i Tricked. Han har været 18 måneder i Tricked og har altid repræsenteret klbuben på bedste vis. Både sportsligt og menneskeligt har det været en fornøjelse at have Pilm hos os, men tiden var inde for begge parter til at prøve noget nyt.”

Med afskedigelsen af Pilm bliver det spændende at se, hvem Tricked vælger at hente ind som erstatning.
Ligeledes bliver det interessant at se, hvor Jesper Prang ender henne. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at en spiller med sådan et CV vil være et interessant emne for mange organisationer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.