Tidligere i dag snakkede vi med Wicked Gamings ejer, David Merkenstein, kort efter holdets omrokeringer. Nu har vi også talt med de to involverede spillere, Lars Korreborg og Nicklas Stensgaard.


Det er den 29. oktober 2016, og holdkammeraterne Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Nicklas ‘Niller’ Stensgaard står sammen med August ‘Agge’ Rosenmeier klar til at repræsentere FIFA-Danmark i Frankrigs hovedstad Paris, hvor den årlige store FIFA-turnering, ESWC, bliver afholdt. Dette var med andre ord startskuddet på et flot år fra Wicked Gamings side med Lars Korreborg i spidsen som holdets engagerende FIFA-manager.

Nu, 10 måneder senere, er det derimod blevet bekræftet, at ‘PrimeTurbo’ lader kontrakten løbe ud, og han vil altså fra den 1. oktober ikke længere være en del af den organisation, han selv var med til at starte op tilbage i 2015. Årsagen til sit pludselige stop er han ikke bleg for at komme ind på.

Lars Korreborg i coach-rollen, da Alen Barakovic formåede at vinde Danske Bank FIFA Cup.

Årsagen, til at jeg skifter, var, at jeg er kørt død. Imellem spillerne var stemningen ikke som tidligere, og ingen fik sparrede. Skylden ligger hovedsageligt på FUT Champions’ Weekend League, og derfor har jeg ikke haft evnerne til at motivere mine spillere ordenligt. Alle ved, hvor stor en succes Wicked har været, og måden, vi har gjort det på, er unikt. Vi fik scoutet de rigtige spillere, som passede sammen både personligt og niveaumæssig. Jeg har elsket vores sejre, hvor den største bedrift var vores 1.-2.-3.- og 4. plads til Odense Open. Jeg har elsket mine spillere, og er så glad på deres vegne ift. turneringssejre. Også dem, der forlod holdet, såsom Fredberg og Dingo, er jeg kun stolt af og positivt stemt over efter deres fantastiske præstationer. Hjorth på det seneste har gjort det så flot. Holdet er vigtigere end den enkelte, og havde det ikke været for stærkt samarbejde i truppen, David, som gør det fantastisk, samtlige sponsorere, så havde vi ikke nået de højder, vi har gjort, så stort tak til dem,” lyder den triste udmelding fra holdets nu tidligere FIFA-manager. Så var spørgsmålet, vi sad tilbage med, blot, om der kan være et kommende skifte på vej. Det afviser han dog i første omgang.

Jeg vil være ærlig og sige, at jeg intet kontrakttilbud har lige nu, og jeg stopper i Wicked for luftforandringer. Jeg er spændt på, hvad der sker, og er samtidig åben ift. tilbud. Alt overvejes, men jeg har været tålmodig, og det vil jeg fortsat være. Det skal være det rigtige projekt, ikke økonomisk, men det rigtige for mig,” siger han.

I stedet bliver det den regerende ESWC Denmark-vinder, ‘Niller’, der skal gå i fodsporene på Lars Korreborg. En rolle, han ser utrolig meget frem til.

Jeg er meget glad for, at David har tillid til mig, og at mine præstationer ikke har gået blindt forbi. De seneste seks måneder har jeg vidst, at jeg ville blive manager for FIFA-holdet, når Lars engang forlod, så jeg har været meget mere indover det. Men jeg er glad for, det er officielt nu,” fortæller Nicklas Stensgaard til os og kommer efterfølgende ind på, hvordan han vil køre tingene, kontra hvordan ‘PrimeTurbo’ kørte tingene.

Nicklas Stensgaard i kamp mod den netop nykårede verdensmester, ‘Gorilla’, til ESWC 2016.

Lars gjorde det fantastisk i hans tid. Jeg regner ikke med at hente det ene talent efter det andet og føre det gennem akademiet, som Lars gjorde med Mikkel, Malthe, Alen og mig. Men jeg har nogen forventninger til mig selv, og det Wicked Gaming-hold, som jeg skal bygge videre på. Det vil være fantastisk, hvis vi kunne vinde lige så mange turneringer med mig som manager, som vi gjorde med Lars. Jeg vil dog ikke sætte mine forventninger for højt, da niveauet i Danmark er så højt, og alle hold/organistioner er sultne efter succes.

Til sidst slutter han dog med at fortælle, at han i samarbejde med David allerede på nuværende tidspunkt har sat en række planer i gang.

David og jeg har allerede opsat planer for, hvilke spillere vi evt. gerne vil bringe til holdet, og hvordan vi bygger videre på den utrolige succes, vi har haft på det seneste.

Det bliver spændende at følge med i udviklingen i Wicked Gaming, der formentlig skal ud og lukke holdet efter afskeden med Lars Korreborg, inden FIFA 18 kommer på gaden i næste måned.

Læs her vores interview med David Merkistein

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.