eSuperligaen er færdig, og ingen er længere i tvivl. Niklas Jakobsen er kommet for at blive. Det var måske de færreste, der inden d 5. november vidste, hvad Niklas var i stand, eller for den sags skyld hvem han var. Men Niklas har taget alt med storm, og er gledet ind og blevet og blevet fast inventar i toppen af dansk FIFA.

“eSuperligaen har givet mig en masse erfaring og har givet mig lov til at og har givet mig endnu mere lyst til at fortsætte hvad jeg har gang i, det har også samtidig været med til at udvikle mig som Fifa spiller og som person med at skulle være på live tv og lave interviews hver uge.”

Den personlige udvikling som Niklas her omtaler, skal bestemt ikke undervurderes, for der skal huskes på, at der hviler et enormt pres på skuldrene af en, når man spiller foran 2000 mennesker, plus alle dem som kigger med hjemme på skærmene. Derfor er det også en Niklas med en masse gå på mod, og ikke mindst tårnhøje ambitioner, som beskriver sine mål i hans fortsat lange FIFA karriere.

“Mit mål er 100% en dag at vinde VM og jeg tror også det kan være muligt hvis man træner nok”

Han forsætter således:

“Mit mål er at kvalle mig til mindst 1 internationalt event i år så jeg kan komme ud og få noget erfaring internationalt, jeg tror dog det bliver nemmere at håndtere de internationale event når man har spillet på en så stor scene som esuperligaen har”

Og hvis den formkurve som Niklas har gang i forsætter sit voksværd, virker ovenstående bestemt overskueligt. Derfor er det dog stadig en ydmyg Niklas, som beskriver hvor han selv ligger i forhold til toppen af dansk FIFA.

“Jeg synes det er meget svært at rangere sig selv fordi at der er så mange dygtige spillere og man kan ramme dagen forskelligt men lige pt føler jeg jeg ligger omkring en top 10 i fut.”

Der skal ikke herske nogen tvivl, om hvor vidt AGF har gjort et scoop i forhold til at gøre Niklas til en del af holdet, Niklas selv er dog stadig uvis omkring hans fremtid:

“Hvor jeg ser mig selv spille næste år er meget svært at svare på der kan ske mange ting i FIFA.”

Niklas ligger i øjeblikket nummer 15 på den danske FIFA-rangliste, og efter pointene blev uddelt for eSuperligaen, tog han da også et stort skridt op ad rangstien.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.