Vi har tidligere skrevet omkring danskernes gode resultater i FUT Champions i løbet af ugerne – men nu, hvor måneden er gjort op, ser vi også danskere på top 100.

Der har flere gange været nyheder omkring FUT Champions, hvor vi har opdateret på de danske spilleres resultater. Flere gange har danskerne sluttet højt placeret på top 100-listen, og nu, hvor måneden er gjort op, er der også 4 danskere, der er på den månedlige liste. Disse spillere fordeler sig med tre på Playstation 4, og én spiller på Xbox One. Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, Wahed ‘The Kid’ Obayd og Marcus ‘MJ’ Jørgensen klarede det alle sammen på Playstation, mens August ‘Agge’ Rosenmeier præsterede at ramme top 10 på Xbox med en flot 6. plads. Alle disse præstationer rækker til den helt store præmie fra FUT Champions, som er 44 In-Forms fra måneden samt nogle eksklusive kits. Vi har taget en snak med en af disse spillere, Hassanplayer, omkring præstationen.

“Mit gode resultat skyldes at jeg altid har spillet FUT. Faktisk siden det for første gang blev vist frem for ca. 7 år siden. Jeg elsker gameplayet, og i år vidste jeg at jeg skulle have en meget god start med en masse drafts, så jeg kunne få samlet et godt hold sammen til FUT Champions. Jeg fik lavet et hybridhold med spansk fodbold og franske spillere, hvilket har betydet at jeg har kunne bruge det samme hold igennem alle 4 uger, selvom der har været nogle forskellige adgangskrav. På den måde har jeg vænnet mig godt til mit hold og dermed klaret mig godt igennem hele måneden i FUT Champions.
Jeg begyndte faktisk den sidste uge på 24 sejre og 0 nederlag, men fik nogle dumme nederlag i slutningen grundet tidspres, da jeg var til Ballerup Cup om lørdagen, hvilket resulterede i at jeg ikke spillede op til mit bedste. Jeg håber jeg kan fortsætte den gode stime og få nogle gode præmier af EA. Jeg har endnu ikke været heldig og få nogle af de helt store spillere på de IF-pakker, som jeg har gjort mig fortjent til igennem FUT Champs, men jeg håber at det kan ændre sig, så jeg kan få købt Ronaldo til mit hold i løbet af måneden og dermed også have ham klar til DreamHack, hvor der skal spilles Ultimate Team.
Hvis jeg kan få Ronaldo i den helt store pakke, så regner jeg stærkt med jeg igen er at finde på top 100 igen i de kommende par måneder, så længe jeg holder min gode form. Drømmen vil dog uden tvivl være at kvalificere mig til FIWC gennem FUT Champions.”

FUT Champions er også for nylig gået igennem en strukturændring. Det er blevet lidt nemmere at nå alle sine kampe, ligesom det er blevet nemmere at kvalificere sig til næste uges turnering. Desuden er det offentliggjort, hvordan vejen til FIWC i London kommer til at se ud i fremtiden. Vi hørte Hassan om han var glad for ændringerne til FUT Champions.

“Jeg synes det er helt fantastisk at vi nu har hele fredagen også til at få spillet de 40 kampe. De sidste par uger har jeg været meget stresset med b.la. ESWC kvalifikationen, Elgiganten og Ballerup Cup, hvilket har betydet at jeg ikke har kunnet fordele kampene på en ordentlig måde over weekenden, som mange andre topspillere fra udlandet gør. Vi går nu også ind til en måned, hvor der både skal afholdes CPH Open og højst sandsynligt DM, så det er virkelig befriende at jeg ikke kommer til at være i samme form for tidspres i november.”

Tillykke til danskerne med deres flotte præstationer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *