Lars KorreborgNu er tiden inde til den første af de to finale-seedede. I denne artikel er det Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg, der står for skud. Han er en spiller, der på det seneste har vist sit livs niveau. Kombineret med en genial spilforståelse har han også en unik evne i at se de dybe stikninger, inden de opstår. Hans defensiv er også uovertruffen, og den har også bragt ham langt i mange turneringer. I går dækkede vi Anders ’MrSuit’ Bollerup, som er den første i vores top-3 seeds.

Ud over en 3. plads i det nyligt afholdte DFDS FIFA Cruise, har han også opnået en 2. plads i DBU’s VM Tour, samt en flot 2. plads i turneringen Aalborg Open, hvor han spillede noget af sit bedste spil nogensinde, men måtte se sig slået af hans evige rival til 1. pladsen, Agge.

Hvad forventer du af dig selv til DM?
Jeg går ind til turneringen med ét mål, og det er ret simpelt: At vinde. Hverken Agge, Iver, Bækkelund skal stå i vejen for mig. Det her vil jeg så gerne, så jeg vil være meget skuffet, hvis jeg ikke vinder.

Hvordan forbereder du dig til DM?
Jeg forbereder mig ved at spille lidt Seasons for at hæve bundniveauet imod dem, som stiller sig ned eller spiller på en meget anderledes og atypisk måde og så selvfølgelig med FTC-medlemmerne.

Hvem ser du som top 3 til denne turnering – og hvorfor lige dem?
1. Agge: Han er simpelthen bare så kynisk og fantastisk defensiv, ligesom han aldrig laver fejl.

2. Iver: Han har en simpel, men effektiv spillestil, så hvis han kan ramme niveauet tror jeg at han vinder.

3: Bækkelund: Er lidt i tvivl imellem Bækkelund og Barnewitz, men Bækkelunds omstillinger og 5-mands-defensiv gør ham så sindssygt farlig. Jeg kender ikke Barnewitz’ niveau på Next Gen, så derfor vælger jeg Bækkelund som 3’er.

Hvem bliver årets overraskelse?
Jeg tror på at Kragelund, Danni og TalentKent kan nå langt i år, da de har en stabil defensiv allesammen og med lidt held kan alt ske på Next Gen.

Hvis du vil spille på vores 2. seedede spiller, kan du lige nu spille på ham som vinder af turneringen til odds 6 hos Unibet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.