Sidste år vandt de danske topspillere såsom August ‘Agge’ Rosenmeier, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg utallige online turneringer på Gfinity,

Klik her for at se et billede af bracket.

Klik for at forstørre billedet.

og nu ser det ud til at Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha også vil lege med, efter at han i går vandt, som den første dansker, en FIFA 16 turnering på Gfinity.

Al-Bacha sluttede turneringen sikkert af med en 4-1 sejr i semifinalen, og en 5-2 sejr i finalen over paiin-23.

ECVisualize spilleren var selv meget tilfreds med sin sejr, da vi snakkede med ham her dagen efter:

“Den her sejr er meget vigtig for selvtilliden. At jeg vinder en så svær cup, betyder også at jeg får mere blod på tanden. Jeg ville ikke sige at der var de helt store udfordringer undervejs, men der var nogle kampe var marginalerne spillede ind. Blandt andet da jeg mødte den Schweiziske mester på vejen, hvor jeg vandt i silvergoal i 45. minut. Jeg håber på at vinde flere turneringer på Gfinity, og tror bestemt at jeg kan gøre det, men der skal meget til for at vinde en cup inde på Gfinity, da niveauet på Gfinity er blevet meget højere, eftersom at spillet fitter mange flere spillere end det gjorde i FIFA 15, og dermed er deres niveau også steget ift. FIFA 15.”

Det var dermed den første danske sejr i FIFA 16 på Gfinity af forhåbentlig mange. Hvilken dansker tror I får mest succes på Gfnity i FIFA 16?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.