Det var med kort varsel at FIFA Team Copenhagen kunne byde på endnu en turnering fra deres side, og de 16 spillere der var tilmeldt spillede med højt niveau her til aften, hvor det var Jacob Zøhner der endte med sejren.


Det var med mindre end 24 timers varsel at FIFA Team Copenhagen bød de danske FIFA-spillere til en ægte El Clasico-turnering med plads til 16 spillere. Trods den sene udmelding om turneringen var folk dog hurtige til at udfylde pladserne, og det blev også en turnering med et højt niveau med mange spillere fra forskellige FIFA-teams.

Selvom det var en turnering hvor man kunne vælge mellem 2 af de bedste hold i verden, var det dog tydeligt, at det var Real Madrid som var foretrukket. Det var også Real Madrid som begge finalister, Jacob ‘JacobZohner’ Zøhner og Nicklas ‘Niller27’ Steensgaard spillede med, samt mange af de andre deltagere.

Vinderen blev Jacob ‘JacobZohner’ Zøhne, som på et sent mål til 1-0 afgjorde kampen, på hvad han selv synes var et rigtig godt mål.

Det var muligt at få et interview med Jacob ‘JacobZohner’ Zøhner efter hans sejr i turneringen:

 

Du vandt her til aften FIFA Team Copenhagen’s El Clasico-turnering – var det en svær turnering?

“Aftenens turnering leverede et højt niveau. Der var mange gode spillere med, som spiller på gode teams, og som også før har leveret gode præstationer. Jeg spiller selv en rigtig god turnering fra start til slut. Jeg får lukket rigtig godt af defensivt, som ellers plejer at være mit problem, mens jeg offensivt får scoret mange forskellige mål. Dødbolde, indlæg, langskud og stikninger. Så jeg havde virkeligt “tur” i den. I semifinalen får jeg hurtigt lukket kampen med 3 hovedstøds scoringer, mens jeg i finalen spiller en tæt kamp mod Niller. Jeg står vel organiseret og giver ikke mange chancer væk.Og i overtiden giver mit gode arbejde pote, med en super scoring.”

Det er nok ikke nogen hemmelighed at mange valgte at spille med Real Madrid i dag – er det også dem du spiller med normalt?

“I forhold til Real Madrid plejer jeg at bruge dem, men skiftede i dag til en 4-2-2-2 opstilling, som virkelig satte sit aftryk. Især defensivt, og så kan Ronaldo bare noget som ingen andre kan på toppen sammen med Bale. Jeg valgte at skifte fra den normale 4-3-3 opstilling, fordi jeg skulle prøve noget nyt og se om det kunne lukke de defensive huller. Det hjalp absolut.”

Du har i sær på det seneste vist dig stærkt frem på FIFA-scenen – får vi dig også at se til Aarhus Open?

“I forhold til CULT Cola Aarhus Open er jeg desværre forhindret i at komme, men jeg satser stærkt på at deltage i CULT Cola Odense Open, og mange andre fremragende events rundt om i landet!”

 

Med sin sejr i finalen kunne Jacob ‘JacobZohner’ Zøhner skrabe 14 ranglistepoint til FIFA Team Copenhagens egen personlige rangliste, hvor han derfor går op på en samlet 3. plads med Jacob ‘noerlen’ Noermark og Paw ‘fifawap’ Bertelsen foran sig. Derudover vandt han 1 Cult t-shirt samt 1 Cult keyhanger, sponsoret af Cult selvfølgelig. Tillykke med sejren skal det lyde fra Sports-gaming.dk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.