I tirsdags startede vi op på vores allerførste Plusmedlemskabs Online turnering. Desværre ville EA Serverne ikke samarbejde med os den aften. Vi rykkede den så til søndag aften, hvor hele 26 plusmedlemmer, altså to mere end i tirsdags, havde tilmeldt sig, og skulle så forsøge at hive præmier for over 1000 kroner hjem.

Vi skulle helt frem til slutspillet for at finde første store overraskelse. Her røg Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg imod alt forventing ud i første Playoff runde til Alaves123. Dette blev også endestationen for Paw ´wap96´ Bertelsen, der blev slået af andreasteam. I kvartfinalerne sejrede Lasse ´Kongen´ Bækkelund med 4-2 efter hans storsejr på 10-0 over Niller27 runden før. Mohamad Al-Bacha vandt også her en noget tæt sejr over andreasteam med 4-3. Marcus Gam ´Kok´ var med sin 5-0 sejr over Alaves123 klar til Semi-Finalerne. Mads Strack kunne også fortjent efter to sikre sejre på 3-0 og 3-1 gå videre.

Dermed havde vi kun 4 spillere tilbage. Den ene semi-finalekamp stod mellem Mohamad Al-Bacha og Mads Strack. Her blev første kamp mellem de to formstærke spillere 1-1, og den skulle derfor afgøres i en ny kamp til første mål. Mohamad Al-Bacha trak det længste strå, og var klar til finale. I den anden kamp var Lasse Bækkelund op imod Marcus Kok. 1-1 stod kampen indtil det 86. minut, hvor Bækkelund fik sikret sig et straffe og scorede på det.

Inden vi nåede finalen skulle vi have en bronzekamp om 3. pladsen. Mads Strack og Marcus Kok valgte her at spille med henholdsvis Arsenal og Tottenham. Her blev det endnu engang en tæt kamp mellem de to, der også havde truffet hinanden i gruppespillet, men i sidste ende tog Marcus Kok og Tottenham sejren og de 50 kroner som 3. pladsen bød på.

Så var det finalekamp. 150 kroner til andenpladsen. Det var dog intet i forhold til 1. præmien på hele 400 kroner + En PS4 controller. En ubeskrivelig tæt kamp fik vi endnu engang. De to finalister var begge meget overrasket over slutresultatet, da Lasse ´Kongen´ Bækkelund vandt den tætte kamp, samt den første Plusmedlemmers Online turnering med 2-1. Udover den flotte præmie, blev han også tildelt 30 points til vores SG Plus rangliste, du kan se lige HER.

Allerede på onsdag kan I være med igen. Læs mere og tilmeld dig her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.