Når CULT Cola Arhus Open starter næste søndag, den 29. marts, bliver det med alle de store FIFA-teams og spillere. Blandt andet vil hele HVB E-Sports-truppen være til stede – Danmarks første FIFA-team ejet af et rigtigt fodboldhold.


Den første ud af fire i en turneringsrække, som skal sætte nye standarder for den danske FIFA-scene bliver med de allerbedste indenfor gamet, og i blandt dem kommer også spillere, der i fremtiden kan være med i toppen som f.eks. hele truppen fra det nye hold HVB E-Sports, der jo som det første FIFA-team i Danmark, er ejet af et rigtigt fodboldhold De vil altså være at finde i Aarhus til deres første event som hold samlet.

Vi har fået fat i et interview med Mads Strack fra HVB E-Sports, som fortæller om forventningerne til CULT Cola-turneringsrækken og fremtiden:
I offentliggjorte holdet i slutningen af januar – hvordan er de første 2 måneder gået for jer?

“Det har været en fin start. Ikke noget ekstraordinært, men vi har altid spillere med blandt de sidste i de forskellige online-turneringerne som f.eks. SG Plus, hvor også Bacha ligger nr. 1. Offline har vi ikke nået at deltage så meget endnu selvfølgelig, dog har Bis formået nogle flotte præstationer med top 16 til Dan´s poolhall og to flotte præstationer til Midtjysk Mesterskab.”

Med udsigt til Aarhus Open i CULT Cola-turneringsrækken, hvad er jeres forventninger så til denne turnering?

“Vi skal ud og bevise noget nu. Vi stiller med alle fem mand, og siden vores to spillere vi havde med til Pricerunner Cup ikke formåede at gå videre fra 2. gruppespil, så skal vi prøve at få flest mulige med til det rigtige slutspil. Alle i truppen har ihvertfald niveauet til det. Det bliver til gengæld en svær opgave, nu hvor man nærmest ikke har råd til at spille en kamp uafgjort, men efter det, så satser vi bare på, at vi har en spiller, der fuldstændigt rammer dagen, og så kan han komme langt.”

Ligeledes, med udsigt til de sidste 3 turneringer i rækken, hvad vil jeres forventninger være der?

“Vi har altid de samme forventninger. Simpelthen at nå så langt så muligt. Ganske enkelt. Vi har startet holdet med mål om at blive set som nogle unge talenter, der vil blive set som udfordrere til disse events.”

Hvis vi ser bort fra CULT Cola-turneringsrækken, hvad er jeres forventninger så til holdet resten af året, og hvor store er ambitionerne?

“Nu ved ved ikke så meget om hvad der kommer i fremtiden, men vi skal ihvertfald vinde et par små events, hvis der kommer nogle i løbet af året.”

 

Der skal lyde et held og lykke til HVB E-Sports fra Sports-Gaming.dk til Aarhus Open og fremtiden.

Husk at stadig kan nå at købe billetter, hvis du vil med til Aarhus Open her!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.