Velkommen til dagens CULT Cola Odense Open optakt, og her vil vi hver dag offentliggøre en ny række seedede spillere, og i dag er vi klar med en ny håndfuld favoritter, hvor vi nemlig kigger på seed 9-7. I går snakkede vi med seed 12-10, så hvis du ikke fik set hvem det var, så læs hele gårsdagens afsnit her.

Køb billet til CULT Cola Odense Open

Følgende spillere er seedet mellem seed 9-7:

Seed 9: Marcus ‘Kokkane’ Kok – Clan eSpuma

Aalborg Open

Kok til CULT Cola Aalborg Open, hvor han hev en andenplads hjem.

Marcus Gam Kok fra Clan eSpuma er et af mange unge talenter på den danske Fifa scene, og han er de seneste turneringer begyndt at folde sit talent ud mere og mere. Til Aarhus Open nåede han for første gang til slutspillet i en stor turnering, og det resulterede i at den unge knægt fik selvtillid frem til næste Open, Aalborg Open, hvor han så overraskede alt og alle ved at spille sig frem til en finaleplads, og til sidst kunne stå med 2.000 kroner samt en ramme CULT Cola.

Kok selv følte ikke, at der lå det store pres på, at han fortsætter takterne fra sidste event:

“Jeg ved at det bliver et fint arrangement, som det altid bliver når sports gaming står for det, og altså, jeg er blevet banned på gfinity, så det bliver ikke derinde jeg forbereder mig, men jeg tager hjem til Mads Strack torsdag, og så er vi nogle som er hos Nyrnz dagen inden, så lidt forberedelse bliver det til, dog ved jeg ikke hvor seriøst.”

Og hans top 3 så også lidt anderledes ud i forhold til mange andres:

“Nr. 1: Mikkel Lassen. Mikkel har valgt at rejse hele vejen til Israel for at få ordentlig modstand, så derfor har jeg store forventninger til ham
Nr. 2: Kent ‘TalentKent’ Brylle. En hård finale som jeg tror Mikkel vil vinde, da han ser stærk ud for tiden. Kent skuffer jo aldrig til events, så han skal nok nå langt.
Nr. 3: Claes ‘KegleKongen’ Hansen. Jeg tror på at Claes når langt da han jo er mega vild. Men hvis han møder Mikkel på vejen taber han nok, hvilket han jo også gjorde da de mødtes til CPH games.”

Seed 8: Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha – HVB E-Sports

Den danske ‘online-konge’ kroner mange ham til, og det er også en holdning han selv har, da han altid starter kampen med tro på at han er den bedste og kun kan skuffe.

Mo i aktion til Aalborg Open.

Mo i aktion til Aalborg Open.

Offline har der været lidt flere problemer med at holde på nerverne, men med en flot 3. plads til Copenhagen Games i baglommen, er det kun et spørgsmål om tid før at Mohamad Al-Bacha får sin første store turneringssejr.

Selvtilliden var med ham hele vejen, da vi snakkede med ham inden Odense Open:

“Jeg forventer et lækkert setup af SG, hvor alt kører smurt, en fed atmosfære, og ikke mindst et meget stærkt felt, og derudover, så er jeg forberedt. Jeg forbereder mig ved at praktisere min 5-2-1-2 formation, min backup-formation, forbedre mine kontraangreb, og arbejde på mine svagheder.”

Vi spurgte Mo hvornår vi får at se hans første store offlinesejr, og han svarede selvsikkert:

“Vi får den”

Mo’s top 3 så således ud:

1. Mohamad Al-Bacha
2. Wahed ‘The-Kid’ Obayd
3. August ‘Agge’ Rosenmeier

Seed 7: Mathias ‘Revi’ Iversen – Intet hold

Det lykkedes os ikke at få en kommentar fra Iver, eftersom at han nok stadig holder sommerferie, men ligemeget hvor meget han spiller før et event, vil han altid være favorit og præstere stabilt.

Iver valgte for lidt siden at forlade hans team Copenhagen Wolves, og står nu som klubløs

Iver valgte for lidt siden at forlade hans team Copenhagen Wolves, og står nu som klubløs

Det er længe siden vi har set det helt store spil, da han konkurrence Fifa er lidt på stand-by for ham, men han er helt klart med om buddet for at tage sejren på lørdag. Han stiller op uden at være på et hold, hvilket også kan lette presset lidt fra hans skuldre, så hvis Mathias ‘Revi’ Iversen rammer dagen, er der ikke mange, der kan stoppe den rutinerede herrer.

Det var alt for dagens optakt – Følg med i morgen, hvor vi har endnu et afsnit samt endnu flere FIFA 16 nyheder liggende til jer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *