Marcuzo udtalte sig inden den netop igangsatte eChampions League om netop dette historiske event, og hvilke forventninger North-stjernen går ind til turneringen med.

Så fik vi langt om længe sparket den første eChampions League nogensinde i gang. Det bliver med fem danskere i startfeltet, der alle leverede en kæmpe præstation ved at kvalificere sig til denne historiske turnering, hvor 64 FIFA-spillere på PlayStation 4 dyster med om en top 8-placering, der vil sende dem til den store finale i Madrid.

Den største danske forhåndsfavorit til turneringen må siges at være Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen fra North. Trods at have deltaget i en masse kæmpestore events henover de seneste år bliver weekendens eChampions League altså en helt speciel oplevelse for hans vedkommende.

Jeg glæder mig meget til at deltage i den første eChampions League, da det er historisk at være med her. Men når det så er sagt, så går jeg selvfølgelig efter at tage pokalen med hjem til North,” lyder det fra Marcuzo i pressemeddelelsen fra North.

Danskerfavoritten går desuden ind til turneringen med en stor portion selvtillid efter sidste uges eSuperliga-triumf, hvor han og holdkammeraten August ‘Agge’ Rosenmeier, der er rejst med til Manchester som coach, løb afsted med førstepladsen til Finals i K.B Hallen.

Modstanden er rigtig hård, men jeg føler, at jeg er inde i en god stime, hvilket vi også beviste, da vi vandt eSuperligaen over Brøndby i sidste sæson,” udtaler han.

Som allerede nævnt, er den første eChampions League i fuld gang. Du kan følge med direkte herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.