I tredje og sidste del af optakten til FUT Champions Cup har vi talt med Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, der besøger vores podcast her på siden.

Vi har nu både talt med Agge og Marcuzo samt Dingo og Fredberg, og nu er det blevet tid til en snak med Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf og Fatih Üstün.

Sports-Gaming.dks billede.Ligesom de fire andre danskere, som i november måned formåede at kvalificere sig til FUT Champions Cup i Barcelona i den kommende weekend, lykkedes det både Hassan Al-Saraf og Fatih Üstün at slutte i den eftertragtede top 64 på den månedlige leaderboard for november måned 2017, eftersom de sluttede på henholdsvis 13.- og 59. pladsen.

Til trods for at de begge to har vist deres formidable FIFA-evner frem til de danske events i stor stil, har de derimod ikke den store erfaring med internationale turneringer af denne kalibre endnu, og derfor bliver det utrolig spændende at følge deres første gang på den absolut største FIFA-scene i verden.

Som optakt til dette har vi inviteret dem indenfor i ‘SG Podcast-studiet’, men eftersom Fatih Üstün desværre blev nødt til at melde fra kort før optagelserne, må optakten med ham vente, til vi lander i Barcelona. Vi nåede til gengæld at snakke med HassanPlayer, og du kan finde hele episoden med ham øverst i artiklen.

Sports-Gaming.dk er inviteret til Barcelona af EA Sports for at dække turneringen live – se med hele weekenden hvor vi leverer en masse spændende indhold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.