På denne side kommer vi med løbende opdateringer om danskernes resultater ved FUT Champions Cup samt meget mere.

Velkommen til vores liveopdatering fra FUT Champions Cup i Barcelona! Vi sørger for at holde dig opdateret hele fredagen med resultater, citater mm.

Det er også muligt at spille på eventen med en Bet365 bonuskode sådan du også kan vinde lidt penge!

21:11: Grundet tekniske problemer er dagens første turneringsdag afsluttet efter blot to runder. Vi skriver når vi ved mere.

Oversigt over danskernes resultater (sejre vs. nederlag) indtil videre:

Agge: 1-1 – Fredberg: 2-0 – Fatih: 1-1 – Dingo: 0-2 – Hassan: 0-2 – Marcuzo: 2-0

19:56: Imens I venter på, at danskerne skal i aktion igen, kan I da passende tage et kig på vores optakt med Hassan Al-Saraf, hvis I endnu ikke har set den!

19:51: I mellemtiden fortsætter Xbox One-siden med deres kampe. De er i gang med tredje runde lige nu.

19:39: Brøndby eSport har fået informationer om, at de på nuværende tidspunkt arbejder på sagen mht. PSN-problemet, men at der maksimalt kommer til at blive spillet de første fire runder i dag.

19:33: 

19:27: Sagen er den lige nu, at PSN er nede, og programmet skrider derfor flere og flere timer væk fra den originale plan.

18.59: Tredje runde er programsat til at begynde om 15 minutter! Følg med!

18:52: Et lille tip til vores danske deltagere:

18:32: Lad os håbe, at det kommer til at blive en af danskerne, som skal løfte det her trofæ på søndag!

18:24: Interessant start for nogle af turnerings favoritter tidligere i dag:

17:55: Så er anden rundes kampe alle sammen færdigspillet. Agge vandt 6-1 over to kampe. Dingo tabte første kamp 4-1 og formåede ikke at komme tilbage i den efterfølgende kamp. Hassan måtte se sig slået efter en sejr på 4-2, der desværre blev fulgt op af et nederlag på 4-1 i den anden kamp. Fatih tabte ligeledes efter et meget tæt opgør, som samlet set sluttede med 6-7. Fredberg vandt begge sine kampe med 3-2 og 4-3, og Marcus, sidst men ikke mindst, vandt sine to kampe med 4-1 og 3-1. Vi er snart tilbage med nye updates.

17:18: Et lille stemningsbillede af den enorme sceneskærm:

17:14: Ganske fin start på anden runde for de danske drenge! Dingo og Fatih tabte desværre med henholdsvis 4-1 og 3-2, men både Agge (4-1), Fredberg (3-2), Hassan (4-2) og Marcuzo (4-1) hev en sejr i land i første BO2-kamp!

17:01: Anden runde er endelig gået i gang. Vi kommer med opdateringer fra de første kampe i løbet af få minutter.

16:04: Næste runde skulle gerne begynde inden længe. Vi opdaterer efter første kamp i hver BO2 er spillet.

16:03: Vi har henvendt os til vores allesammens Jesper ‘Pilm’ Prang, som har informeret os om resultater. Efter første runde har vi tre danske sejrer og tre danske nederlag. Fatih, Marcus og Fredberg vandt deres BO2 imens Dingo, Agge og Hassan alle tabte deres BO2 med ét enkelt mål

15:55: Så er Sports-Gaming endelig ankommet til Palau Sant Jordi i Barcelona efter flyforsinkelser. Vi forsøger nu at indsamle samtlige danske resultater, der har været indtil videre – hæng på!

Sports-Gaming.dk er inviteret til Barcelona af EA SPORTS for at dække turneringen live – se med hele weekenden hvor vi leverer en masse spændende indhold.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.