Fatih Üstun var brandvarm i Singapore på førstedagen og gik hen og vandt seks ud af seks opgør. Team Özil M10-repræsentanten er dermed klar til kvartfinalen i nat.

Dag 1 af FUT Champions Cup #5 i Singapore er nu færdigspillet. Her var de to danskere med til at stjæle nogle af turneringens overskrifter efter flotte præstationer.

Efter de to første runder af swiss-gruppespillet så det langt fra godt ud for Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, der desværre måtte lide to nederlag. I mellemtiden styrtede en velspillende Fatih Üstun direkte mod slutspillet med to sejre.

Det krævede derfor tre sejre i træk for LordHjorth. Lige præcis tre sejre blev det så også til efterfølgende for Tricked eSport-spilleren, der hermed havde leveret et sandt verdensklasse comeback.

Verdensklasse blev også ordet, som kunne beskrive den anden danske repræsentants præstation. Üstun formåede nemlig som den eneste PS4-spiller at gå 5-0 i swiss-gruppespillet. Kun Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt havde desuden gjort det samme på Xbox One-siden.

Af den årsag var chancerne der til gengæld også for et tidligt danskermøde i 1/8-finalen. Og desværre blev det lige præcis til dette.

Her kunne brandvarme Üstun gå sejrrigt fra danskeropgøret, hvilket betød, at han meget imponerende kunne avancere til kvartfinalen som ubesejret indtil videre, mens LordHjorth desværre havde nået endestationen efter en stor præstation.

Første kvartfinalekamp på dag 2 starter klokken 04:00 om morgenen lørdag dansk tid. Üstuns møde med Galatasarays Mert Al er sat til at starte 5:15.

Herunder kan du følge disse kampe live, imens du også kan se eller genudse samtlige aktion fra dag 1 lige nu og her:

Se livevideo fra pgl_fifa på www.twitch.tv

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *