Fra februar til april er der blevet spillet sæson 3 i Weekend League, og ud fra disse resultater, er der nu fundet 50 europæiske spillere som skal dyste om 10 pladser til FIWC i London i august. Dette sker fra 9. juni og 12. – 15. juni i München hvor FIWC Regionals afholdes med 25 spillere på Xbox og 25 spillere på PlayStation.

Spillerne er delt op i 5 grupper på hver konsol, og hver dag afvikles én gruppe på Xbox og én gruppe på PlayStation – fra hver gruppe går vinderen videre til London. Der spilles alle mod alle i hver gruppe og top 4 går videre til knockout-fasen – 5. pladsen er helt ude. Herefter spiller 1. pladsen mod 4. pladsen i den ene semifinale mens 2. pladsen møder 3. pladsen i den anden – herefter er der så finalen omkring pladsen til London.

Gruppe 1 spilles 9. juni – Lasse Bækkelund
Gruppe 2 spilles 12. juni
Gruppe 3 spilles 13. juni
Gruppe 4 spilles 14. juni – Frederik Fredberg og August Rosenmeier
Gruppe 5 spilles 15. juni – Marcus Jørgensen

Fredberg og Agge er desværre endt i samme gruppe, og det betyde at de ikke begge kan komme med til London – der vil dog være mulighed for hele tre danskere til FIWC hvis alt flasker sig i München. Vi vender tilbage snart med kommentarer fra de danske deltagere.

Alle danskerne spiller på PlayStation, men Xbox grupperne kan ses herunder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.