Grupperne til FIWC Regionals er afsløret

0
498

Fra februar til april er der blevet spillet sæson 3 i Weekend League, og ud fra disse resultater, er der nu fundet 50 europæiske spillere som skal dyste om 10 pladser til FIWC i London i august. Dette sker fra 9. juni og 12. – 15. juni i München hvor FIWC Regionals afholdes med 25 spillere på Xbox og 25 spillere på PlayStation.

Spillerne er delt op i 5 grupper på hver konsol, og hver dag afvikles én gruppe på Xbox og én gruppe på PlayStation – fra hver gruppe går vinderen videre til London. Der spilles alle mod alle i hver gruppe og top 4 går videre til knockout-fasen – 5. pladsen er helt ude. Herefter spiller 1. pladsen mod 4. pladsen i den ene semifinale mens 2. pladsen møder 3. pladsen i den anden – herefter er der så finalen omkring pladsen til London.

Gruppe 1 spilles 9. juni – Lasse Bækkelund
Gruppe 2 spilles 12. juni
Gruppe 3 spilles 13. juni
Gruppe 4 spilles 14. juni – Frederik Fredberg og August Rosenmeier
Gruppe 5 spilles 15. juni – Marcus Jørgensen

Fredberg og Agge er desværre endt i samme gruppe, og det betyde at de ikke begge kan komme med til London – der vil dog være mulighed for hele tre danskere til FIWC hvis alt flasker sig i München. Vi vender tilbage snart med kommentarer fra de danske deltagere.

Alle danskerne spiller på PlayStation, men Xbox grupperne kan ses herunder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here