Tirsdagens runde i eSuperligaen byder på mange intense kampe. OB og FCM skal ud i en tæt dyst, som i sidste ende kan være rigtig vigtig for de øverste placeringer. Derudover ser midterfeltet uhyggelig tæt ud, i en liga hvor det ser ud til at alt kan ske. Samtidig er der en masse bundhold, som skal ud og jagte den altafgørende top 8 placering. Vi har valgt at fokusere på topbraget mellem AGF og Brøndby. En kamp hvor nogle af de allerbedste i branchen støder sammen.

Sidste uge måtte Brøndby lide deres første nederlag, da de på udebanemål måtte se sig slået i eSuperligaens første ’New Firm’. Det har dog ikke sat sit præg på optimismen hos ’Dingo’, som godt ved hvad han er i stand til: ”Min selvtillid er i top i forhold til ligaen, da jeg kun har tabt 1 ud af 6 kampe”. – Hvilket nu i øvrigt er 1 ud af 7 efter mandagens sejr over Sønderjyskes ’Rabeck’.

Kampen mod AGF er altså en kamp, som kommer til at indeholde nogle af de bedste spillere i dansk FIFA. Her i blandt Nicklas Jakobsen som har vist storform for AGF i eSuperligaen indtil videre, samt Fatih Üstun, som mange betragter som den farligste spiller i ligaen. Dét fremgår tydeligt af den markante målforskel, som AGF har. En målforskel som inden starten af runde 8 er bedst af alle i ligaen. Dingo er heller ikke i tvivl om hvem skrækmodstanderen er. Fatih er muligvis den spiller man helst vil undgå at møde af alle i hele ligaen. Spiller han sit topniveau kan det hurtigt gå hen at blive en grum oplevelse”. Og det er med rette. Fatih har 2 runder i træk indtaget førstepladsen på eSuperliga eksperternes power-ranking og står for størstedelen af de 48 mål, som AGF har scoret i de 7 første runder.

Dingo ligger heller ikke skjul på hvilken kaliber kamp, han sammen med sin makker ’Fredberg’, skal ud i: Jeg forventer et brag af en kamp med mange lækre mål. Personligt vil jeg mene at det bliver den bedste kamp i ligaen, da vi er 4 spillere som alle har vist glimrende form. Den glimrende form som Dingo omtaler afspejler sig også i stillingen, hvor de to hold ligger side om side på henholdsvis 2. og 3. pladsen.

For Dingos vedkommende er det endnu en topkamp, hvor det kræver at man spiller op til sit bedste for at følge med. Han mener dog at det pres der var på ham og ‘Fredberg’ i sidste uges derby er aftaget: “Jeg tror kampen mod AGF bliver mindst lige så svær som mod FCK, da begge spillere stråler af selvtillid for tiden, hvilket betyder utrolig meget for ens præstation. Der ligger dog ikke det samme pres, som der gjorde i derbyet, hvilket måske er positivt set fra Frederiks og mit eget perspektiv. Vi kan nu spille en smule mere frit, og forhåbenligt kan vi udnytte det.”

Kampene fra tirsdagens runde af eSuperligaen kan følges på Dplay og Kanal 9 fra kl 17:00.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.