Tre danske FIFA-spillere har i denne uges Weekend League formået at ramme 40-0, og nu blander Lasse ‘Kongen’ Bækkelund sig såmænd også, der har opnået den fremragende score for første gang.

Hvis du klikker her, kan du læse om Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, der rammer 40-0. Hvis du klikker her, kan du læse om Daniel ‘Dingo’ Kristensen og August ‘Agge’ Rosenmeier, der rammer 40-0. Og hvis du fortsætter med at læse, kan du læse om Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, der rammer 40-0 som den fjerde dansker i denne uges Weekend League.

Vi skulle en del måneder ind i første og hidtil eneste udgave af FUT Champions, før en dansker endelig formåede at ramme 40-0 i det yderst populære, nye gamemode i FIFA 17.

Siden da har det dog taget fart, og de danske FIFA-drenge har nu efterhånden opnået den fornemme score mange gange.

Senest blev det OB-spiller Lasse Bækkelund, som tilsluttede sig ’40-0-klubben’, da han her til formiddag kunne offentliggøre sin første weekend som ubesejret FUT Champions-spiller.

Jeg er sgu næsten helt tom for ord! Jeg har for første gang i FIFA 17 gået og fortalt mig selv, at jeg faktisk synes, jeg er kommet tilbage til et niveau, jeg kan være stolt af. Så det er dejligt at cementere over for sig selv, at man kan være med, hvor det er sjovt,” lyder de begejstrende ord fra Lasse Bækkelund, som efterfølgende fortæller, at han endda ikke har skulle bruge tonsvis af forsøg på at ramme den flotte score.

Jeg begyndte først at spille Weekend League i februar, og har bare forbedret mig lige siden jeg startede. Så jeg vil sige, at min præstation kommer fra hårdt arbejde og en tro på tingene, som jeg ikke har haft i længe.

Herefter ønskede vi at høre OB-spillerens bud på, hvorfor Danmark gør det så fornemt i lige netop dette gamemode.

Lasse blev vinderen af CULT Cola Copenhagen Open 2016.

Det er et godt spørgsmål. Jeg synes, Danmark viser det højeste niveau nogensinde, og det er ikke kun dem, som rammer 40-0, men også dem der får 37-38-39 wins hver weekend. Vi er med, hvor det er helt sjovt, og det ser ud til, at vi har taget FUT godt til os i år,” siger han og uddyber med sine forventninger til, hvem der potentielt kan kvalificere sig til FIWC Regional Qualifiers.

Jeg tror på, at MJ (Marcus Jørgensen, red.) og Fredberg (Frederik Fredberg, red.) blander sig i toppen. Det er dog svært at sige, om de begge to klarer den, når det kun er fem mand, der kvalificerer sig i denne måned, men jeg krydser alt, hvad jeg har for dem!

Listen over danskere, som har ramt 40-0 i Weekend League (I alt 12 gange):

Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf – Tricked eSport – (To gange)

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg – Marienlyst eSport – (Én gang)

Jesper ‘Pilm’ Prang – Brøndby eSport – (Én gang)

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen – Brøndby eSport – (To gange)

Daniel ‘Dingo’ Kristensen – Marienlyst eSport – (Fire gange)

August ‘Agge’ Rosenmeier – PSG eSports – (Én gang)

Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Odense Boldklub (Én gang)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *