Den sidste deltager til ESWC Denmark er nu fundet! Den heldige person skulle gennem flere runder i managerspillet Fanquants.com, som går ud på at sætte det bedste hold til hver spillerunde i den virkelige fodboldverden ved at kombinere de bedste spillere fra de største ligaer, og førstepræmien var altså en plads blandt de 15 spillere, der skal kæmpe om billetten til ESWC i Paris.

Vinderen hedder Mathias Bekker Aasholm og ender i gruppe 1 med Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund, Wahed ‘The Kid‘ Obayd og Jacob ‘Schmidt‘ Hansen. Vi har taget en snak med han for at høre om hans forventninger til lørdagens store turnering.

Hej Mathias. Tillykke med kvalifikationen. Hvad er dine forventninger til turneringen?”

“Mine forventninger er ikke overdrevet store, men jeg håber på at kunne udfordre og drille nogle af de gode spillere. Men hvis jeg går videre fra gruppen, så kan alt ske.”

“Det er først i dag, at du har fået besked om, at du vandt Fanquants konkurrencen. Hvordan vil du forberede dig til turneringen med så kort tid til det hele begynder?”

“Jeg skal helt sikkert spille en del FIFA 15 op til turneringen, selvom jeg kun har det til Xbox 360. Jeg har heldigvis fri fra skole fredag, så der skal spilles en hel del.”

“Hvem ser du som den største favorit til at vinde lørdag?”

“Jeg ser helt klart Chiefs of Copenhagen drengene som favoritterne til dette event.”

“Hvordan påvirker FIFA 15 dit spil? Hvad gør det ved dine chancer på lørdag?”

“Jeg har haft en lidt blandet start med FIFA 15, men på grund af den korte tid, alle har haft i spillet, regner jeg med, at der kommer flere overraskelser end der plejer til disse events. Så må jeg bare håbe, at det er mig, der laver disse overraskelser”

 

Vi ønsker Mathias tillykke med kvalifikationen og held og lykke på lørdag. Ønsker man at se Mathias og de 14 andre deltagere i kamp, kan det hele følges på stream lige her, hvor Papproduction vil lede os gennem dagen med August ‘Agge‘ Rosenmeier som ekspertkommentator.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.