Den længeventede FUT Live #2-turnering er nu lige om hjørnet, og 32 håbefulde spillere skal snart dyste om en præmiepulje på intet mindre end 25.000 kroner.

Tidligere på året kunne vi opleve den første FUT-turnering på dansk jord, da Frederik ‘Fredberg’ Fredberg kunne løfte trofæet og indse, at han nu var 20.000 kroner rigere end han var for få timer siden. Om selv samme spiller står med pokalen igen på lørdag er endnu uvist, men vi prøver at give et bud på, hvem vi tror har chancen for at gå hele vejen på lørdag.

En spiller der til gengæld helt sikkert ikke står som vinder på lørdag, er ranglistens nummer fem, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, som desværre har mistet sit hold til en hacker – derfor har vi snakket med ham om hans forventninger til turneringen, nu hvor han ikke selv kan deltage.

“Hej Lars. Turneringen er kun den anden FUT-turnering af slagsen på dansk jord – hvilken betydning får det for resultatet, at spillerne har forskellige hold?”

Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg“Holdet har helt klart noget at sige. Et hold til 30 millioner coins vil have en fordel imod et hold til 1 million coins, men hvis man rammer en god form på dagen, kan alle slå alle.”

“Med dette i mente, hvordan tror du så top tre kommer til at se ud i morgen, og hvem er din dark horse til turneringen?”

Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg: Jeg tror på, at Fredberg løber med sejren. Mikkel Hjorth og Marcus Jørgensen bliver de resterende på podiet. Hvis jeg skulle vælge en outsider, så vil jeg vælge Andreas Kaalby.”

Frederik Fredberg vandt FUT Live #1.

Lars vælger altså (ikke overraskende) Frederik ‘Fredberg’ Fredberg, Mikkel ‘Rævehjorten’ Hjorth og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen til top tre. Derudover har han et godt øje til den unge Kaalby, som har vist god form i FUT Champions, hvor han har opnået adskillige top 100-placeringer, samt en række ubesejrede weekender.

Der er lagt op til noget af et brag på lørdag, når tre verdensmestre, rutinerede stjerner og unge talenter skal udfolde deres talent, og kæmpe om titlen som FUT Live 2-vinder og checken på 20.000 kroner.

Vi har også givet vores bud på, hvem der vinder på lørdag. Se turneringsseedningen her. 

Der er mulighed for at se turneringen live, enten fysisk på Frederiksberg eller på stream, når e-bold.dk sender live.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.