Det er med stor stolthed, at vi nu kan annoncere, at Sports-Gaming.dk er blevet udvalgt som danske partnere når der skal vindes en verdensmester i Just Dance til ESWC i Paris!

ESWC er verdensmesterskaberne i eSport, og klassiske spil som Counterstrike og Fifa er jo selvskrevet på programmet, men nu har arrangørerne altså valgt at indgå partnerskab med Ubisoft for at få det populære dansespil ind på eSports-scenen også. Det vil være muligt at kvalificere sig til finalerne i Paris igennem de onlinejd-eswc-logo funktioner i spillet, og samtidig vil der blive afviklet nationale kvalifikationsturneringer hvor man kan komme ud og kæmpe omkring pladsen.

Der er i øjeblikket kun valgt 3 byer i verden som kan afholde “live” turneringer – Montreal i Canada, Sydney i Australien og så København i lille Danmark.

Læs mere

Sports-Gaming.dk er altså valgt som danske partnere, og det betyder at vi, i samarbejde med Komplett.dk og Ubisoft Nordic, vil afvikle et dansk event i oktober hvor man altså kan vinde adgang til finalerne i Paris. Datoen og de endelige detaljer er endnu ikke på plads.

Vi er glade og stolte over de store muligheder vi nu har, og med en dansk kvalifikation i både Fifa og i Just Dance, er Sports-Gaming.dk for alvor ved at træde ind på den internationale eSports-scene.

Vi følger op med yderligere info om begge spil inden for de nærmeste uger – glæd jer!

ESWC-Official-Partner-w-150x150

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.