Computerspillet Football Manager har taget sit første store skridt ind på eSport-scenen og annonceret en turnering, hvor vinderen ikke blot løber afsted med 25.000 euro i kontanter, men også en ‘once in a lifetime’-oplevelse.

Kender man FIFA, har man højst sandsynlig også kendskab til computerspillet Football Manager, hvor man til forskel fra FIFA ikke styrer sine spillere, men råder over alle de opgaver, som en rigtig fodboldmanager gør i den virkelige verden.

Billedresultat for football manager 2018Nu ønsker Football Manager dog at tage det næste og har derfor annonceret eSport-turneringen ‘Football Management World eSport Championship 2018’. En turnering hvor 64 Football Manager-entusiaster spiller med om den vilde førstepræmie bestående af hele 25.000 euro og herudover muligheden for at være manager i en kamp for et hold af Norwich-legender, der tager imod den italienske storklub Inters legender, heraf velkendte Javier Zanetti.

Billedresultat for richard and brandon fifaMed influenter så som ‘Chuboi’ samt kommentatorerne Richard og Brandon, som alle tre har erfaring fra de største FIFA-turneringer rundt omkring i verden, er rammerne da også mere end sat til at kunne skabe et professionelt setup.

Om fire dage går det løs, når de første knockoutkampe skal afvikles. Hvis du ønsker at følge med i denne spændende turnering, kan det gøres enten på deres hjemmeside eller på deres Twitter, hvor det nok skal være muligt at få endnu flere detaljer og informationer løbende omkring mulig stream mm.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.