Endnu en weekend er gået i weekend League, og endnu engang er danskerne godt med! For første gang i en betydende weekend, har en dansker ramt de magiske 40-0, og sikrer sig dermed et fantastisk udgangspunkt til toppen.

EA har netop annonceret en ændring som får stor indflydelse på de “gamle spillere”. Vi har derfor, i forbindelse med referat af ugen, spurgt de forskellige spillere om deres holdning til dette.

Marcus ‘MJ’ Jørgensen – 40-0 – PS4

“Jeg skrev på min Twitter sidste weekend, at jeg havde lært af mine nederlag, og at jeg ville få 40-0 denne weekend, så det er en stor forløsning, at det gik hen og endte sådan.

40-0 er SÅ vigtig på så mange parametre, og ikke mindst Regionals hvor jeg vist ligger nr. 5 monthly, skulle jeg mene.

Jeg synes den kommende opdatering er enorm spændende, og ikke mindst nødvendig. De forgangne uger har det kunne tage rigtig lang tid at finde en kamp grundet årstallet af ens account, så at det bliver fjernet er super godt! Og det bliver automatisk meget mere competitive nu, så kan kun snakke positivt om det.”

Marcus bliver altså den 2. dansker der rammer de magiske 40-0 – den første der klarede denne bedrift, var Hassan Al-Saraf som gik ubesejret igennem de 40 kampe i årets første weekend, men resultatet her var dog ikke tællende i forhold til de eftertragtede Regionals da det var imellem sæson 1 og 2.

August ‘Agge’ Rosenmeier – 39-1 – PS4

“39-1. Det var okay men ikke mere end det. Jeg er utilfreds med mit ene nederlag, men reaktionen var strålende efter nederlaget. Det ser svært ud med 4 nederlag efter 2 uger, men jeg tror på mine chancer hvis jeg laver 2 gode performances. Taget mit hold i betragtning er det også okay med 39 sejre”

Mikkel “Rævehjort” Bach – 39-1 – Xbox

“Det gik ganske godt denne weekend. Jeg spillede godt i de fleste kampe, og især offensivt formåede jeg at skabe mange chancer. Dog er jeg stadig ærgerlig over mit nederlag, som var totalt unødvendigt, men alt i alt er jeg tilfreds med weekenden. Opdateringen er meget positiv, selvom den ikke ændrer det store for mig, da min klub blev oprettet i 2016, og så er det vildt lækkert med latenstiden.”

Jesper “Pilm” Prang – 38-2 – PS4

“Det gik rigtig godt denne weekend må jeg erkende. Historisk set mit bedste resultat så intet at sætte noget på der. Dog var jeg ubesejret frem til kamp 31, så det tog en del af pusten fra mig, og resulterede også i at jeg smed en kamp i straffe lidt derefter. Dog hæfter jeg mig også ved at jeg var en af de spillere på 38 wins med flest skill-points. Jeg mødte da også ekstremt kompetente spillere – ikke kun hvad angår niveau, men også holdets kvalitet. Derfor regner jeg heller ikke med at den nye patch ændrer sønderligt for mig. Eneste gameselecting jeg har lavet er at jeg skal spille på Bernabeu – om du er FUT-founder eller fra december 2016 har intet betydet for mig, og har heller ikke kunne se en korrelation mellem founding-date og kvalitet i de mange kampe jeg efterhånden har spillet”

Jeppe ‘Rindom’ Rindom – 38-2 – PS4

“Denne weekend gik fint med 38 sejre, dog vil de 2 nederlag altid stå klarest når man føler det ikke var til bedre spillere man tabte til. Den nye opdatering ser jeg meget positivt på da det øger chancen for det er de bedste spillere der også placeres bedst frem for folk der er gode til at “undgå” de svære modstandere”

Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund – 38-2 – PS4

“Jeg havde til denne weekend en klar forestilling om, hvordan jeg kunne afvikle de 40 kampe bedst muligt, så jeg kunne få et optimalt resultat. Derfor startede jeg mine første kampe tidligt fredag, men efter 2 nederlag den første dag, havde jeg næsten givet op og lod stikket ligge indtil søndag eftermiddag, hvor jeg havde samlet mig mod til at prøve igen. Det resulterede i 10 timers straight gameplay, hvor jeg heldigvis gik ubesejret igennem og derfor står jeg faktisk meget tilfreds tilbage, efter en ellers meget frustrerende start. Jeg forbedrede sidste uges resultat med en enkelt sejr, men nu går jeg udelukkende efter det 40!

Jeg læste hurtigt omkring opdateringerne og hver og en er længe ventet. Det kan kun blive godt.”

August ‘SHolmenDK’ Holmen – 36-4 – PS4

“Jeg synes det gik meget godt. Jeg har ligget på 36 wins 2 gange før, så jeg håber at jeg kan undgå de dårlige stimer, som jeg lidt røg ind i denne Weekend League. Jeg har ikke selv haft problemer med at finde modstandere, men det er da meget godt, at folk ikke længere skal fokusere på det. At auto-passing bliver fjernet er en fornøjelse!”

Andreas ‘Hedegaard9’ Hedegaard – 32-8 – PS4

“Min Weekend League var i denne uge skuffende, men samtidig også positivt, da der blev vist både gode og dårlige takter. Dette kan forklares med en score på 32-8, hvilket er solidt for mig, da jeg kun har haft tid til at spille det fuldt ud to gange. Målet for denne Weekend League var elite 1, men da jeg mistede forbindelsen en gang og mødte Mo-aubameyang, som er den tyske mester, måtte jeg erkende, at jeg mødte en bedre modstander, selvom jeg tog kampen op. Dette resulterede i, at jeg tabte 1 kamp mod en rigtig stærk modstander, hvilket betød i 2 nederlag. Med 6 skuffende nederlag i såkaldte normale kampe – 6 nederlag til randoms kan selvfølgelig kun være skuffende. Dette skal forbedres i min kommende weekend, hvis jeg får tid til at spille alle kampene. Mit spil er blevet forbedret en del det sidste stykke tid, hvor jeg især har brugt tid på at forbedre min koncentrationsevne, hvilket var årsagen til, at jeg spillede alle mine kampe før klokken 22 lørdag aften. Dette skal jeg forsøge at gentage i min kommende weekend, hvor jeg med et forhåbentlig køb af Neymar på torsdag, håber på at kunne forbedre min placering.

Derudover er jeg rigtig positiv over det nye tiltag fra EA, som forbedrer vores muligheder for ikke at bruge 15 minutter på at finde en modstander. Man skal også huske på, at det gode tiltag forbedrer chancerne for de bedste. Dette kan selvfølgelig ikke hjælpe mig, da mit navn ikke er kendt, men min klub er oprettet tidligt, hvilket kan gøre det nemmere for mig at finde en kamp, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med. Nu ved jeg ikke, hvordan det kommer til at foregå, men det kunne være vildt fedt, hvis de tilføjede et leaderboard over sine modstandere, hvor man kunne se deres endelige resultat for bedre sammenligninger, når weekenden er ovre.”


Dette var ugens opsamling af Weekend League, vi er selvfølgelig tilbage igen i næste uge.

Hvis du selv rammer et godt resultat, så skriv det i tråden der kommer op hver søndag aften på Facebook gruppen “Competetive FIFA Danmark”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.