I går blev FIFA Team Støvring officielt lukket ned, da den ene ud af to eneste spillere i klubben, Marcus Gam ´Kok´ blev tilbudt at spille for Clan eSpuma. Vi tog også en snak med Kok og hans nye klub, her på siden omkring skiftet. Det betød dog også, at Mads ´Bis´ Bisgaard stod alene tilbage med klubben i hans egne hænder. Han stillede derfor spørgsmålet til sig selv, om han skulle fortsætte med FIFA Team Støvring og forsøge at hente folk til klubben, eller om han skulle satse på et kontrakttilbud i den kommende fremtid. Han valgte i sidste ende at lukke holdet helt ned, på trods af hans familie og skolevenner, viste stor begejstring for klubben allerede fra start af.

Der gik heldigvis for Bisgaard kun cirka et døgn før FIFA holdet Konys Slaver viste interesse for spilleren. Forhandlingerne faldt hurtigt på plads, da begge parter hurtigt blev enige om de samme ambitioner.

Vi har taget en snak med Mads Bisgaard om hans nye klubskifte:

“Du står nu som nykåret spiller for Konys Slaver. Hvilke følelser står du tilbage med efter kontrakten et kommet på plads?”

“Jeg er lettet. Efter lukning af FIFA Team Støvring stod jeg lige pludselig uden et hold. Så jeg er rigtig lettet over at Konys Slaver tilbød mig en kontrakt.”

“Hvad var den store årsag til, at du accepterede dette kontrakttilbud? Kan den her mulighed være med til styrke dig fremover?”

“Årsagen til at jeg accepterede, var uden tvivl pga. kemien på det her hold. Konys Slaver er en klub som bakker hinanden op i medgang og modgang. Jeg har været i dialog med trænerne i lang tid, og jeg vidste på forhånd at Konys Slaver skulle være mit næste skridt i min FIFA karriere!”

“Hvad har du af målsætninger for din tid i Konys Slaver?”

“At blive en bedre FIFA spiller, samt nå langt til VM i bananspisning nede i Uganda næste år.”

“Er du tilfreds med dine nye medspillere?”

“Jeg er meget tilfreds med mine nye medspillere, jeg kender dem jo allerede i forvejen (Marc, Mikkel og Mads), og det er nogle rigtig fine gutter, som jeg har snakket med i lang tid.”

“Og til sidst. Har du en afsluttende kommentar?”

“Håber jeg får en rigtig god tid i Konys Slaver! Smid et like på ”Konys Slaver” :)”

Konys Slaver har i videoen nedenfor på en humoristisk måde, interviewet deres facebook-fans samt deres anfører Marc ´FIFAHougaard´ Hougaard om signingen af Bis:

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.