Første runde af årets Fifa Teams Challenge er nu overstået, og i alt 12 hold har været i ilden i sidste uge. I gruppe 1 kom favoritterne fra FIFA Team Copenhagen rigtig godt fra start, da de slog FIFA Team Kolding med hele 7-1! Også drengene fra FIFA Team Konys Slaver kom godt fra start, da de slog en af deres hårdeste modstander med 5-3, nemlig FIFA Team Nordsjælland. Den sidste sejr i denne gruppe gik til Underdogs, der slog Heskeys Boys med de samlede cifre 7-1.

Vi har fået en lille snak med managerne fra FIFA Team Copenhagen og FIFA Team Konys Slaver, netop om den overståede første runde i Fifa Teams Challenge.

FIFA Team Copenhagen v/ David ‘Prozac333’ Rasmussen

En sikker sejr til jeres team i første runde. Havde i forventet det?

Jeg vil sige det sådan at vi ikke undervurdere nogen, gør man det,
sker det at man tit tager for let på tingene og så går det galt. Vi kendte ikke rigtigt vores modstander, så vi vidste ikke hvad der ventede. Men jeg håbede på en god start og det har vi nu fået, så skal vi blot forsætte med det og satse på videre kvalifikation i gruppen. Men målet er bestemt at vi kommere videre, det skal det være med den kvalitet vi har på holdet.”

En manager der altså er fint tilfreds med sit holds præstation i første runde.

FIFA Team Konys Slaver v/ Marc ‘FIFAHougaard’ Hougaard

En sejr i første runde er altid et godt udgangspunkt. Hvilke forventninger har i til resten af turneringen?

“Jeg er utroligt glad og stolte af vores holdpræstation i første runde. Vi var klar over at FIFA Team Nordsjælland ville blive en af de hårdere modstandere i gruppen, så en sejr her var vigtig. Vores forventninger lige nu og her, er først og fremmest at få en god placering gruppespillet, og så må vi derefter tage en kamp af gangen.”

 

Resultaterne i gruppe 2 er helt identiske med dem i gruppe 1. FIFA Team Støvring vandt deres første kamp 5-3 over Red Rockets Rømø. De forsvarende mestre fra FIFA Team Fyn, mødte i deres første kamp FIFA Team Midtjylland, der har en del at revanchere fra sidste års turnering. Dette var der dog ikke tegn på, da fynboerne slog midtjyderne med hele 7-1. Også favoritterne fra Tricked eSports lagde hårdt fra start, ligeledes med en 7-1 sejr over FIFA Team Sønderjylland.
Vi har fanget de to managers fra Tricked eSports og FIFA Team Fyn til en lille snak.

FIFA Team Fyn v/ Mads ‘Pitbull’ Grønmar

I vandt en overbevisende sejr over FTM, der sidste år havde en sløv turnering. Havde i forventet sådan en storsejr?

“Det vigtigste her i første runde var at komme ud på den anden side med en sejr. At den så bliver så komfortabel giver os bare endnu mere selvtillid og tro på os selv. Nu skal vi bare holde momentum, og så skal vi have en sejr i næste runde.”

Tricked eSports v/Peter ‘pmvejle’ Møldrup

Som forventet sikrede i jer en yderst overbevisende sejr. Hvilke forventninger har i til næste runde af turneringen?

“Næste runde af tuneringen regner jeg også med at vi kan komme igennem uden store problemer, vi kender alle modstanderne godt og ved godt, at flere af dem kan overraske.”

I er blevet udnævnt som favoritterne til denne gruppe. Regner i også med at vinde den?

“Ja som tingene ser ud nu ser jeg os som favoritter. Vi har et godt mix af god erfaring og nyt talent som gør os virkelig stærke.”

2. runde af Fifa Teams Challenge begynder allerede i dag, og kampene kan følges her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.