Anden sidste runde i vores FIFA Teams Challenge er nu færdigspillet, og den har for alvor gjort optakt til en spændende sidste runde.

I gruppe 1 blev tabellen virkelig gjort tæt. Det lignede i lang tid et two-horse-race mellem FIFA Team Konys Slaver og FIFA Team Copenhagen, men eftersom Underdogs overraskede med en 6-2 sejr over ellers ubesejrede Konys Slaver, og en 7-1 sejr til FIFA Team Nordsjælland blev det lige pludselig meget tæt i toppen.

I den anden gruppe har Tricked eSport indtaget 1. pladsen efter de slog det forrige hold på tronen, FIFA Team Fyn med 5-3. FIFA Team Midtjylland er også med deres anden sejr i træk kun 1 point fra tredjepladsen FIFA Team Støvring, der skal i en svær kamp mod FIFA Team Fyn i sidste runde.

Vi har snakket med et par spillere fra nogle af holdene:

Mohamad Al-Bacha fra Underdogs:

“Hvor tilfreds er du med dit holds præstation i denne runde?”

“Tja, man kan aldrig være utilfreds, når man har vundet en runde mod sådan et godt hold (Konys Slaver), med massere af gode FIFA-spillere, men ikke nok slog vi dem også 6-2, hvilket gør mig rigtig tilfreds, da de som sagt er et mere etableret hold end vi egentlig er, og dermed måske har meget mere erfaring inden for turneringer end vi har.”

“Hvordan ser du på mulighederne for at vinde hele turneringen?”

“Jeg ville vel sige, at vi har en chance for at vinde det hele, men det skal nok blive rigtig svært. Vi har næsten ingen erfaring inden for FIFA Teams Challenge og danske turneringer, så dette kan måske lige svække os i sidste ende, hvor de mere ”kendte” spillere/hold har meget erfaring inden for de store kampe og måske slår os på erfaringen (her refererer jeg til at tage chancer mm.) Vi udvikler os hver dag, og prøver at bygge mere og mere på vores spil så vi kan spille op med de bedste hold i denne turnering. Vi ville ikke gå med hovedet hængende hvis vi ryger ud til et af de bedre hold, for vi er allerede tilfredse med at gå videre fra gruppespillet.

Mads “Bis” Bisgaard fra FIFA Team Støvring:

“Hvordan ser du på jeres muligheder for at komme videre?”

“Chancerne for at gå videre for os er rigtig store. Sejren over FIFA Team Midtjylland betyder en del som gør at vi forhåbentlig går videre på en 3. plads i stedet for en 4. plads. Hvilket gør at vi kommer til at møde 2. pladsen fra den anden gruppe i stedet for 1. pladsen.”

“Hvordan påvirker det jer, at Kok er smuttet til eSpuma og du er smuttet til Konys Slaver, og teamet faktisk er opløst?”

“Jeg tror ikke det kommer til at påvirke os særlig meget. Vi har fået en lavet en aftale hele holdet, som lyder, at vi alle spiller FIFA Team Challenge færdig, og efter det må vi tage den derfra. Derfor håber jeg, og tror vi kan slutte af med et godt resultat i slutspillet!”

Abdullah “Mansour-DK” Mansour fra FIFA Team Nordsjælland:

“Hvordan ser du på jeres chancer for at nå videre til slutspillet? og hvor tilfreds er du med jeres præstation indtil videre?”

“Vi skal som minimum gå videre fra gruppen. Det var min forventning. Om det blev som 1, 2 eller 3 var ikke det så vigtigt, da det efterfølgende er vind eller forsvind. Som det ser ud nu, skal vi vinde de resterende for at gå videre. Synes ikke holdet har levet op til min forventning. Vi har ikke vundet overbevisende og nederlaget til Konys Slaver havde jeg ikke regnet med. Men det kan der ændres på, og det skal gutterne ud og bevise!”

Her under kan du se stillingen i de to grupper:

Husk at følge med på mandag, hvor 5. runde og gruppespillet bliver afgjort!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.