Igennem FIFA 15´s tid, har den kun 16 årige Mohamad Al-Bacha vist sig flot frem på online scenen. Heriblandt vundet to af vores FUT-Turneringer her på Sports Gaming. Så sent som i søndags viste han også godt spil med sin anden plads til vores første Sports Gaming plus turnering. Det hele har gjort at han er nomineret til ´Årets FIFA talent (upcoming)´ her på siden.

Rygterne går på, at Al-Bacha har afvist tilbud fra FIFA Team Nordsjælland, og nu fortæller Konys Slaver så på deres Facebook side, at Mohamad efter en længere periode med flot spil, er skiftet til dem.

Vi har taget en snak med ´Mo´ om hans første skifte til et FIFA team:

“Hej Mohamad. Du står nu som Konys Slaver spiller, og ikke længere som klubløs. Hvad betyder dette skifte for dig?”

“Hej Mads. Skiftet betyder rigtig meget, fordi jeg ikke havde nogen at få støtte fra, da jeg spillede for mit eget hold, Underdogs. Skiftet ville også være med til at kunne hæve mit niveau, da der er dygtige spillere som kan hjælpe mig med at blive en endnu bedre FIFA spiller”

“Hvorfor skulle det lige være her du skulle ende? Hvilke fremtidige planer har du gjort op med dig selv?”

“Jeg endte her fordi at det først og fremmest var et hold med gode spillere. Måske udstiller de sig selv som nogle der spiller for sjov og bare for hyggens skyld, men det er et hold der har planer for fremtiden. Vi har her på holdet nogle store planer igang som I nok skal høre meget mere om snart.”

“Hvad forventer du af dig selv, samt af dine nye holdkammerater?”

“Jeg forventer at deltage i alle turneringer både off-og online. Jeg ville gøre alt for at vinde alt der kan vindes. Jeg forventer at mine teammates kommer frem ligesom mig, de er alle sammen gode spillere og har selv planer om fremtiden”

Bliver spændende at følge Al Bacha´s udvikling sammen med resten af Konys Slaver i den nærmeste fremtid.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.