En ny udfordrer til de etablerede FIFA Teams er måske ved at blive dannet. I hvert fald ligner Clan eSpuma et hold, som har midlerne og ambitionerne til at sætte sit præg på FIFA scenen, og tidligere i dag præsenterede de så en ny spiller i truppen.

Unge Marcus Gam Kok har i dag taget det første skridt mod store tider på den danske FIFA scene, efter at Clan eSpuma i dag signede den unge nordjyde og samtidig sagde farvel til Christian Bisgaard Hansen som altså blot fik omkring 2 måneder på holdet. Marcus Kok bliver dermed holdkammerat til Jacob ‘Kragefucz‘ Kragelund, som efter sejren til Netparty Fyn blev præsenteret på holdet, selvom titlen kom hjem på en yderst billig baggrund.

Marcus Kok har endnu ikke præsteret de store offline resultater, men har derimod i længere tid vist sig frem over nettet, hvor han specielt på den internationale turneringsside Gfinity har haft succes med en andenplads i en af deres mange turneringer. Clan eSpumas manager Nick Apel var meget tilfreds med at få Marcus Kok med på holdet og så frem til at følge hans udvikling på længere sigt, ligesom han ikke mente, at de var færdige med at søge efter flere spillere:

“Marcus er et ungt talent inde for FIFA, og hans aktivitet i spillet er intenst. På længere sigt vil han begynde at træne sammen med vores anden FIFA spiller, Kragefucz, hvor vi selvfølgelig håber, at det vil give ham nye muligheder for at udvikle sit spil. Vi arbejder hele tiden på at finde de bedste talenter, der er tilgængelige på scenen, og med Marcus og Kragefucz ombord er vi i hvert fald sikret i nærmeste fremtid. Vi sørger for, at aktiviteten er høj hos spillerne med de muligheder, vi giver spillerne i forhold til træning. Vi håber på at spillerne ser muligheden for at træne med hinanden som et ultimativt våben for at kunne udvikle sig selv og selvfølgelig komme med respons til hinanden.”

Vi fik også en snak med Marcus Kok kort efter, at aftalen kom i hus:

“Du har lige afsluttet forhandlingerne med Nick Apel og kan nu kalde dig ny spiller på Clan eSpuma. Hvor tilfreds er du med at være en del af holdet?”
“Jeg er super glad for at tage det næste skridt. Altså at gå fra at spille “hygge Fifa” til seriøs Fifa på et professionelt team. Jeg har også fået mig en rigtig god holdkammerat i Jacob “Kragefucz ” Kragelund.”

“Hvorfor lige eSpuma? Hvad kan de tilbyde dig, som er interessant?”
“Jeg har haft nogle gode snakke med manageren Nick Apel, og vi er blevet enig om en aftale som er rigtig god for begge parter. eSpuma er jo et professionelt e-sport hold, så derfor føler jeg også at det var det helt rigtige valg. Hos Fifa Team Støvring skulle vi selv sørge for alt næsten. Her hos eSpuma har vi en manager der står for det. Jeg har fået mig en god holdkammerat som jeg kan spille med, og så er hele deres setup omkring det bare meget bedre.”

“Hvordan ser du frem til samarbejdet med Kragefucz? Kommer I til at træne sammen?”
“Ja, vi har spillet meget sammen inden, jeg kom i kontakt med eSpuma. Vi har samtidig et rigtig godt indbyrdes forhold,  og faktisk var det også Jacob som anbefalede mig.”

“Har du fået flere ambitioner efter skiftet til Clan eSpuma?”
“Ja, nu bliver det meget mere seriøst. Der er kommet flere forventninger og jeg SKAL præstere nu. Mine målsætninger for den kommende turnering (Dans Pollhall Fifa Series) er da selvfølgelig også at komme til slutturneringen og nå lidt langt i den.”

Det bliver spændende at se om Marcus Kok kan tage det næste skridt og snart præstere til en af de store turneringer. Talentet og ambitionerne er på plads, så nu gælder det om at få styr på nerverne og opbygge en masse rutine.

Det har dog ikke kun efterladt positive reaktioner, at Marcus Kok er skiftet: Som den ene manager i FIFA Team Støvring betød det nemlig, at han efterlod en meget skuffet Mads Bisgaard, som nu har lukket holdet. Ligeledes har Støvring lige fået nye trøjer sponsoreret af Chiefs og Copenhagens Lars ‘Primeturbo’ Korreborg, som heller ikke er helt tilfreds med forløbet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.