Tidligere blev grupperne til FIWC Regionals i München annonceret, og Frederik Fredberg, som spiller for Marienlyst eSport, er at finde blandt de dygtige udvalgte der skal dyste om en af de 5 pladser til FIWC på Playstation siden i München. Fredberg er havnet i gruppe 4 sammen med danske August Rosenmeier, og da konceptet er således at kun én fra hver gruppe kan gå videre, så kan det ende med at betyde en direkte duel mellem de to danskere når de skal dyste d. 14. juni.

Vi har fanget Fredberg til netop en kommentar om gruppen.

“Jeg synes ikke jeg har været særlig heldig med min gruppe. Den er virkelig svær. Når det er sagt var jeg faktisk ligeglad med hvem jeg trak. Uanset modstander er målet det samme – gruppen skal vindes! Det er 4 modstandere med et ekstremt højt niveau, men mine hårdeste konkurrenter er uden tvivl Agge og Kai Wollin. De bliver svære at slå.”

Foto: Red Bull / Daniel Urhøj

Fredberg har vist sig godt frem på den danske scene længe, men erfaringen fra den helt store scene mangler – netop dét, har han selv også fokus på.

“Det er svært at sætte forventninger på, da det er mit første store internationale event. Den mentale del bliver helt afgørende og det er svært at sige hvordan man reagerer på presset før man er dernede og det hele kører. Dog er forventningen selvfølgelig at ramme top 4 i gruppen. Derfra kan alt ske.”

Selvom en deltagelse i FIWC er noget af det største man kan opnå som FIFA-spiller, så er Fredberg endnu ikke begyndt at fokusere 100% på opgaven – der er andre vigtige events først!

“Forberedelserne til Regionals er ikke begyndt endnu. Fokusset er lige i øjeblikket på Final Four i Waoo FIFA Ligaen. Derefter begynder træningen i forhold til FUT. Her kommer jeg til at forberede mig ved at træne med de bedste i landet. Det bliver sandsynligvis især Bækkelund og Dingo.”

4 danskere stiller til start i München og heraf kan vi potentielt få maximalt 3 spillere med til FIWC i London – dog sætter Fredberg succeskriteriet lidt lavere end netop dette.

“Personligt tror jeg vi får Lasse Bækkelund at se til FIWC i London. Vi skulle meget gerne have i hvert fald 1 dansker med. Kvallen er meget hård så det ville være helt fantastisk hvis vi kunne få 2 danskere med.”

Fredberg ønskes alt det bedste i München, og det samme skal der lyde til alle fire danskere – det er vildt at et så lille land som Danmark kan være så rigt repræsenteret. Det kan vi godt være stolte af!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.