Hvis du føler, at det er svært at begynde med FUT, eller du mangler tips og tricks, så kommer Sports-Gaming.dk’s FUT-guide her!

Denne guide vil gå vidt og bredt, både forklare hvordan man tjener spildelens valuta, coins, vise idéen bag kemisystemet, de forskellige kemistile som f.eks. Skygge og Motor, og hvad de kan gøre for en spiller, ligesom der også vil blive afdækket alle de andre facetter, der er af spillet.

I første halvdel af artiklen vil jeg afdække nogle mere simple ting omkring spildelen. Det vil være hvordan spillet fungerer, samt hvordan spillerkortene/kemien virker. Anden halvdel vil være lidt dybere og forklare mere om markedet samt give inspiration til hybridhold. Her vil jeg desuden også afdække enkelte af de forskellige formationer.

FUT-guide 1Til at starte med vil jeg tale lidt omkring spillerne i sig selv. Et spillerkort ser ud som det viste. Her har jeg vist den spiller, der er højest rated, og det er p.t. IF Messi. Hvis man spiller på Xbox One eller Xbox 360, kan man også få legender i FUT, der naturligvis er de bedste kort i spillet. De er vurderet ud fra 6 stats. Hurtighed, Skud, Afleveringer, Dribling, Forsvar og Fysik. Stats’ene giver en idé om hvor gode spillerne er, men hvis man vil se mere om dem i detaljerne, kan man evt. se YouTube-videoer, eller købe spillerne for at prøve dem i spillet! Jeg vil forklare princippet bag In-Forms senere i guiden her.

Lånespillere og markedet
Næste punkt, der er godt at have med som ny spiller, er muligheden for lånespillere. Hvis du føler at dit hold mangler lidt ekstra kick, så har du muligheden for at få tilført en lejespiller fra kataloget midlertidigt. Det kan være spillere fra Luca Toni helt op til Gareth Bale. Du kan leje dem i forskelligt antal kampe – du har selvfølgelig de bedste spillere i kortere tid end de dårligere.Lånespillere

Der er selvfølgelig også spillermarkedet, hvor du kan købe spillerkort fra andre spillere. De bedste spillere er naturligvis dyrere end de dårligere spillere, og pengene kan tjenes på flere forskellige måder. Hvis man er god til at købe kort billigt, og sælge dem til dyrere priser, er det en god mulighed for at tjene penge. Ellers kan man også tjene penge ved at spille kampe, eventuelt i sæsoner eller turneringer – man kan sagtens tjene en god portion coins bare ved at spille kampe. Man kan desuden også tilkøbe ekstra coins pr. kamp i EAS-kataloget for sine EASFCC, som kan give op til 1000 coins i op til 15 kampe.

Men hvad er de famøse InForm-kort? Hver uge udgiver EA et Team of The Week, også forkortet TOTW, som indeholder de bedste spillere fra den seneste uges kampe. Hver eneste uge kan man finde dem i pakkerne med spillerkort, og når ugen er omme, forsvinder muligheden for at finde de spillere igen. Dog kan man stadig finde de forskellige IF’s på transfermarkedet, hvor de for altid vil være.

Taktik og kemi
Nu videre til spillerkortene. Man kan helt selv vælge hvordan ens hold skal sættes op, lige fra formation til spillere. Har man lyst til at spille med 10 angribere, er det også muligt, men det kan absolut ikke anbefales! Man skal forsøge at lave så godt et hold som muligt, og desuden skal man også sørge for at holde øje med kemi som kort fortalt er en spillers forbindelser med andre spillere. Dette opnås ved at have spillere fra samme liga eller samme nation og jeg vil forklare kemi yderligere i næste afsnit. Men hvis man vil lave et godt starterhold, så hav spillere kun fra en liga i de rigtige positioner, så er det lettest at få et hold med fuld kemi. Man skal også finde en formation, der passer en perfekt, og tilpasse holdet efter den formation.

Hold øje her på siden efter anden halvdel af guiden, som snart udkommer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.