Hver eneste aften, de næste par dage under verdensmesterskabet i FIFA (FIWC), i samarbejde med Coolshop.dk, vil vi her på siden udover de mange videoer, interviews og billeder, også komme med små reportager, hvor vi kigger tilbage på hele dagen. Vi starter ud med en lidt stille og rolig dag, hvor der ikke har været den store travlhed, nemlig søndag d. 17. maj, som kickstartede FIWC Grand Final.


Thailand

Fra venstre: Jesper Kristian, Alan McInally, Kristoffer Smedstrup.

Sports-Gaming.dk holdet ankom søndag formiddag til München (Tyskland) ved 14 tiden, og selvom det kun var med de tre ud af fire fra reportageholdet, grundet et aflyst fly i København, så sidder vi alle sammen nu samlet på hotellet og er ganske tilfredse med søndagens dækning.

Det hele startede ud med at de tre af os, der kom direkte fra Aalborg, fik checket sig ind på hotellet, og kunne slappe af indtil klokken 17, hvor turen så gik mod Hotel Bayerischer Hof. Her mødtes vi med samtlige spillere, efter vi var blevet kørt meget serviceret helt hen til Blue Spa Lounge samt fik muligheden for at få eksklusive interviews med den engelske fodbold-og kommentator legende, Alan McInally og Borussia Mönchengladbach spilleren, Christopher Kramer. Disse vil komme op på siden i morgen.

Efter det blev alle spillerne præsenteret til et velkomstThailand-9 party, hvor blandt andet sidste års verdensmester, ganske rigtigt, August ‘Agge’ Rosenmeier, skulle spille mod netop den professionelle fodboldspiller, Christopher Kramer. Denne kamp blev Danmark 1-1 Tyskland, dog fik tyskeren lidt hjælp med sig, som kan ses på billedet til højre.

Efter dette lille show var det så tid til at turneringens første nerver skulle i spil – nemlig lodtrækningen. Den var slut inden vi nåede at sætte os til rette, og tog altså kun i alt 20 minutter.

Hele opvarmnings-aftenen endte så med at vi alle sad på toppen af hotellet og fik nogle lækre burgere, dermed sluttede dagen så efter vi fik snakket lidt med de forskellige deltagere – spillerne skulle nu hjem og forberede sig til gruppespillet.

Husk at følge med på siden for meget mere reportage herfra. Vi er nu klar til at følge mandagens gruppespil, som du kan følge med på livestream fra klokken 17.00 lige her.

fiwc groups

Foto: FIFA Interactive World Cup

Print

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.