Senere i aften er det endelig tid til at sætte FIFA Interactive World Cup i gang. I dag begynder det hele med åbningen samt lodtrækningen, og vi vil opdatere live fra New York lige her fra klokken 00.00 dansk tid.

Det er endelig blevet tid til at sparke FIWC i gang. Gennem hele dagen er der blevet pustet nyt liv i optakten til FIWC med Abdullaziz Alsheris afbud på grund af manglende visum, og dermed får vi altså ikke verdensmesteren at se ved dette års mesterskab. Han er nu femte mand, som har været nødt til at melde afbud, men i stedet er stærke spillere som Sean Allen og Benedikt ‘Salz0r‘ Saltzer hentet ind, og det er måske med til at sikre et endnu højere niveau ved dette års FIWC. I dag står den på præsentation af spillerne, lodtrækning til grupperne, en masse aktiviteter og et besøg af en af engelsk fodbolds allerstørste legender i Frank Lampard.

Vi vil herunder bringe jer gennem hele aftenen, når vi fra klokken 00.00 dansk tid sætter gang i årets største FIFA-begivenhed:

 

00.49: Hermed slutter aftenens live updates. Følg med på Sports-Gaming.dk i morgen, hvor der vil ligge video omkring første dag af FIWC. Derudover vil der være interview med Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund, som deltog i FIWC 2015. Husk at følge med i morgen, hvor der både er livestream og live updates her på siden.  Tak fordi I så med!

:00.40: Hassans bud på de 16 spillere, der går videre fra grupperne:

Gruppe A: Agge og Ivan BorasLegend
Gruppe B: Arthur Dabilgou og Demitri Anastasiou
Gruppe C: Al-Bacha og Dean Combes
Gruppe D: Rachid Azzahim og Johann Simon
Gruppe E: Ty Walton og Michael Bittner
Gruppe F: Kevin Assia og Khalid Aloufi
Gruppe G: Dylan Bance og Niklas Raseck
Gruppe H: Irving Velazquez og Oliver Chesses

Hassan havde også en kommentar at knytte til gruppe G: “Sean Allen er stor favorit ifølge mange eksperter, men han har ikke fået mulighed på at træne op med landshold, grundet Play Like a Legend, og hans manglende træning samt det store pres resulterer derfor, at han ryger ud i gruppen, tror jeg. 

00.35: Jeg har nu også fået Hassanplayers kommentar om Al-Bachas gruppe:

“Det bliver en meget tæt gruppe, hvor Dean Combes står med mest FIWC-erfaring, men Bacha er en bedre spiller. Det bliver spændende at se om kvaliteten eller erfaringen trækker det længste strå. Nøglekampen bliver mod Dean. Benedikt fik brevet i går, så vi kender ikke til hans forberedelse. Han er en god spiller, men jeg forventer ikke meget fra Salzor, grundet den manglende forberedelse.”

00.32: Der er blevet bedt om et par ord på de mere fremtrædende spillere til turneringen. Jeg har Hassan ‘Hassanplayer‘ Al-Saraf på min side til en kort gennemgang af nogle af profilerne, som finder sted i danskernes puljer.

Om Agges gruppe: “Agge har fået dødsgruppen. Nøglekampen bliver mod Ivan Lapanje. De kender hinanden godt, og det bliver spændende at se, hvem der trækker det længste skridt. Jeg tror og håber på Agge. Guastella bliver også en svær kamp, men Agges rutine kommer til at spille en stor rolle. Han er generelt en bedre spiller end Guastella. Jeg kan dog sagtens se Guastella gå videre på bekostning af Boraslegend, grundet Ivans manglende FIWC-erfaring”

00.28: Al-Bacha: “Jeg er meget tilfreds. Saltzer eller Victor Guedes bliver min hårdeste modstander”.

00.24: Xbox-grupperne er nu også trukket, og de er følgende:
Gruppe E: Ty Walton, Michael Bittner, Roberto Ramirez og Stefan Zolker
Gruppe F: Kevin Assia, Javier Alvarez, Darren John og Khalid Aldufi
Gruppe G: Dylan Bance, Nicklas Raseck, Sean Allen og Brian Jaldin
Gruppe H: Irving Velazquez, Oliver Chesses, Rodrigo Araujo og Luke Mitchell

00.20: Dermed er hele PS4-puljen trukket, og vi bevæger os nu over til Xbox, hvor ingen danskere er repræsenteret. Grupperne er følgende:
Gruppe A: Agge, Giuseppe Guastella,  Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje og Edson Mata.
Gruppe B: Arthur Dabilgou, Michael Ribeiro, Demetri Anastasiou, Arturo Villasenor
Gruppe C: Dean Coombes, Mohamad Al-Bacha, Benedikt Saltzer og Victor Guedes
Gruppe D: Rachid Azahim, Johann Simon, Emiliano Ruiz og Abdulaziz Shiddo

00.17: Edson Mata fra Brasilien er sidste mand i gruppe A sammen med Agge, Guastella og BorasLegend. Al-Bacha fik en anden brasilianer, Victor Guedes, som sidste mand i gruppe C.

00.15: Øv! 3. seedningslags stærkeste spiller, Ivan ‘Boraslegend‘ Lapanje fra Sverige, er endt i gruppe A sammen med Agge. Tyske Benedikt Saltzer fra Wolfsburg blev trukket i gruppe C og er altså i samme gruppe som Al-Bacha.

00.13: Agge er endt i gruppe A sammen med Giuseppe Guastella, mens Al-Bacha har fået engelske Dean Combes i gruppe C.

00.11: Agge er første mand, som bliver præsenteret og får nu overrakt sin trøje af Frank Lampard. De 32 spillere bliver nu alle præsenteret og placeret i deres grupper:

00.08: Så er eventet skudt i gang! Kay Murray byder lige nu velkommen.

00.05: Ovenpå Alsheris afbud er danske Mohamad ‘Bacha‘ Al-Bacha rykket op på seedningslag 2 i stedet for 3. seedningslag, som han oprindeligt var placeret i. August ‘Agge‘ Rosenmeier er placeret øverst på ranglisten og dermed første mand i 1. sedningslag.

00.03: Frank Lampard er netop ankommet og er klar til at deltage i dagens lodtrækning. Med 106 landskampe for det engelske landshold er det altså en af engelsk fodbolds største legender, som er dagens gæst ved FIWC. Ved finalen på tirsdag vil David Villa deltage i arrangementet.

23.50: Så står vi klar på The Row New York City, hvor aftenens lodtrækning vil foregå. Kay Murray er igen i år tilstede som vært for showet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *