Lasse Bækkelund har indtil videre vundet samtlige af de 100 kampe, han har spillet i FIFA Ultimate Team, men der er dog stadig en ting ved det populære gamemode, han ikke er helt tilfreds med.

Det er nu en halvanden uge siden, at FIFA 18 kom ud, og FIFA-spillerene rundt omkring i landet har derfor haft rig mulighed for at teste det ud. I denne lille miniserie af artikler, vi starter op her på siden, tager vi en snak med nogle af Danmarks bedste til spillet, der alle kommer med deres førstehåndsindtryk.

I første omgang har vi valgt at tale med Team Liquid-spilleren, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund. For hans vedkommende har den indtil videre kun stået på FIFA Ultimate Team, men indenfor de kommende dage forventer han derimod at afprøve et nyt gamemode.

Jeg har faktisk kun spillet FUT, og så er jeg lige gået i gang med en karriere. Men selvfølgelig er det FUT, som alle professionelle spillere beskæftiger sig med til at starte med, da det handler om at skaffe sig et godt hold så hurtigt som muligt, så man er klar til online-kvalifikationerne,” fortæller han Lasse Bækkelund, der vist har prioriteret sin tid ganske fornuftigt, eftersom han har formået at vinde samtlige af sine første 100 kampe i gamemodet.

Jamen selvfølgelig er 100/100 sejre indtil videre helt perfekt, og jeg føler mig allerede nu meget komfortabel i spillet. Der er dog kommet en ny patch, som jeg endnu ikke har prøvet endnu, men den tror jeg egentlig bare kommer til at gøre det hele endnu bedre,” fortsætter han.

Nu da dagens hovedperson kun har beskæftiget sig med FUT, ønsker vi naturligvis blot at høre hans mening om gamemodet, der igen i år er det uden tvivl mest populære af alle. Der er dog en ting ved det, han gerne så være anderledes.

Jeg synes, det er lidt synd for spillet, at det er blevet lidt ‘Pay-2-Win’. Det sjoveste ved FIFA, og Ultimate Team generelt, er de første par uger, hvor det handler om at få genereret coins og prøvet forskellige spillere af. Det er dog blevet lidt ødelagt i år, da 75% af de professionelle spillere allerede har hold med Ronaldo, Messi osv., og da jeg ikke er typen der smider flere tusinde kroner i spillet, så må jeg satse på at være heldig i de packs jeg får fra FUT drafts og Weekend League – det har jeg ikke været indtil videre, men vi må håbe, det kommer.

Der er dog håb endnu forud for Team Liquid-repræsentanten, idet den allerførste Weekend League i FIFA 18 først er startet op i dag. Sidste år var han flere gange op og blande sig blandt verdens bedste i gamemodet, og denne tendens forventer han at klø på med, trods han ikke kan deltage i denne weekend.

Jeg kommer nok ikke til at spille i denne weekend, da internettet herhjemme stadig ikke fungerer optimalt, men målene for den generelle FIFA 18 sæson er selvfølgelig at kvalificere sig til ALT internationalt og forhåbentlig hive nogle titler hjem,” lyder de afsluttende ord fra snakken med Lasse Bækkelund, som man helt sikkert skal holde et vågent øje med i år, såfremt han fortsætter den perfekte historik, der torsdag aften hed 100-0-0.

Har du en særlig holdning/mening om FIFA generelt eller et af de mange gamemodes, så send endelig en mail til mads.strack9@gmail.com med enten en anmeldelse til et gamemode eller et debatindlæg, hvor du udtrykker dit førstehåndsindtryk af FIFA 18. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.