Tricked eSport kan i dag fredag præsentere deres nye signing, Wahed ‘The-Kid’ Obayd, der er blevet hentet ind som Jesper ‘Pilm’ Prangs erstatning.

Jesper ‘Pilm’ Prang og Tricked eSport blev for nogle uger siden enige om ikke at forlænge samarbejdet, der dermed betød, at Pilm efter et halvandet års ophold nu var fortid på holdet.

Vinderne af 2v2-DM 2016, Mohamad Al-Bacha og Wahed Obayd. Nu genforenet.

Det betød med andre ord også, at et stort hul i truppen skulle lukkes, og i dag kan Tricked så præsentere Pilms nye erstatning.

Navnet på holdets nye spiller er Wahed ‘The-Kid’ Obayd, som hermed bliver genforenet med Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf fra deres tid sammen på ECVisualize.

Det nye Tricked-medlem lød da også super tilfreds, da vi snakkede med ham tidligere.

“Jeg skal ikke ligge skjul på, at jeg står med en rigtig dejlig følelse, da jeg endelig bliver genforenet med Bacha og Hassan igen. Vi startede sammen som et hold i ECV, og nu er trekløveren igen tilbage, denne gang hos Tricked.”

Wahed Obayd bliver hentet ind fra det andet danske hold, DHG eSport – et hold han nu står tilbage med delte meninger om.

“Jeg er dog rigtig ærgerlig over, at jeg ikke længere er på hold med Fredberg. Jeg har det rigtig godt og ikke mindst grineren med Fredberg. Han er en rigtig god træningspartner og en loyal person, som altid er klar til at komme med råd, hvis der skulle være brug for det. For at gøre det klart for alle, så er jeg ked af, at Nyrnz valgte at håndtere sagen, som den blev håndteret. Tricked og jeg gjorde alt for at få den bedst mulige transfer fra DHG til Tricked, men drengen ville det anderledes,” fortalte The-Kid, der herefter uddybede med årsagen til sit skifte.

“Den største årsag til jeg er rykket fra DHG til Tricked er, at Tricked har bevist på mange områder, hvor professionelle de er til at hjælpe deres spillere inden for Esport. Hos Tricked er der hele tiden fokus på os Esport-atleter, hvorimod der i DHG ikke er den samme fokus. Også som tidligere nævnt skal jeg ikke ligge skjul på, at Bacha og Hassan spiller en stor rolle her. Jeg er desværre gået glip af turnering i Sverige den her weekend, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg havde været med, hvis jeg var under Tricked, da der kommer flere påmindelser på de forskellige turneringer. Hos DHG blev jeg blot tagget på en svensk hjemmeside, og det var det.”

Man kan naturligvis ikke præsentere en spiller uden at få et par ord med på vejen fra holdets egen manager. Kent Brylle havde således at sige:

Tricked-manageren Kent Brylle i aktion til CULT Cola FIFA Tour.

“Denne signing betyder, at vi får en forstærkning, som gavner os på rigtig mange måder. Han har hele pakken, og vi kan få gavn af ham på mange måder. For det første er han blandt de bedste i Danmark og kommer også med en masse erfaring. Derudover passer han perfekt ind på holdet socialt, hvilket er super vigtigt. Wahed er startet stærkt i FIFA 17, og vi forventer, at vi sammen kan bygge endnu mere på hans spil,” lød det fra Tricked-manageren, vi herefter spurgte, om der kunne være flere signings i vente.

“Jeg synes, at holdet er blevet forstærket med Waheds ankomst, men jeg kan ikke afvise, at vi er færdige, og det er heller ikke fordi der er flere på vej. Dukker der noget spændende op, så skal vi selvfølgelig se på det og vurdere, om det er en god løsning.”

Som det sidste skal vi igen høre fra The-Kid, der så utrolig meget frem til tiden på holdet.

“Jeg kender mine holdkammerater rigtig godt. Jeg tror ikke jeg behøver at forklare, hvor godt jeg kender Bacha og Hassan, men jeg har også kendt Claes i mange år nu, og vi har det også sjovt sammen. Eriksson snakkede jeg med til Dreamhack, og han er utrolig flink. Ham kommer jeg nok til at lære lidt bedre med tiden. Mine forventninger er at hæve hele holdets niveau samt give holdet et bedre sammenhold. Jeg vil gerne bidrage så meget jeg kan, sådan Tricked kan se så stærke ud som muligt. Det er heller ikke særlig svært, når man har en verdensmester på holdet!”

Tricked eSports FIFA-team består hermed af følgende spillere:

Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha
Simon ‘Erikzzon’ Eriksson
Claes ‘KegleKongen’ Hansen
Wahed ‘The-Kid’ Obayd
Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf

Læs også: Brøndby IF henter tre FIFA-spillere

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.