Mens det for ‘Agge’, ‘Üstun’ og ‘LordHjorth’ blev til en plads i slutspillet til FUT Champions Cup #2 i London, blev det desværre til et exit i gruppespillet for Danmarks fjerde danske repræsentant ‘Pilm’.

På første dag i London til FUT Champions Cup #2 blev PlayStation 4-gruppespillet afviklet, og her havde vi fornøjelsen af at kunne følge hele fire danske FIFA-spillere, som havde formået at sikre billet til turneringen.

Eller – for at være helt præcis – var der faktisk ikke særlig god mulighed for at følge med, idet EA på forundrende vis havde valgt at udelade livestream i gruppespillet. Og ja, som du måske kan antyde, var turneringstrukturen også lavet om.

I stedet for det sædvanlige swiss-format, gik man i denne anledning tilbage til det klassiske gruppespil, hvorefter den i slutspillet igen vil byde på ‘Double-elimination-system’.

Overordnet set gik det hele dog ganske godt set med danske briller. Hele tre ud af fire danskere sikrede nemlig en plads i morgendagens PS4-slutspil.

August ‘Agge’ Rosenmeier klarede sig med nød og næppe igennem gruppe D, eftersom han skulle bruge en sejr over ‘Rein10’ i sidste opgør for at levere sin fjerde sejr, det i dette tilfælde krævede for at gå videre. Heldigvis kom rutinen i spil på en svær dag for Agge, der ganske enkelt ikke spillede op til sit niveau, hvilket vi selvfølgelig håber på, han kan finde frem i morgen, når han møder tyske ‘Eisvogel’ i første kamp. North-spilleren har dog panden mod muren og har blot råd til at tabe én kamp.

Hvad angår Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, så det derimod særdeles overbevisende ud torsdag. Tricked-profilen spillede sublimt og vandt tilmed sin gruppe efter imponerende seks sejre i sine i alt syv kampe, hvor kun Red Bull-repræsentanten Cihan lykkedes med at stoppe den ultravarme dansker i gruppe C. LordHjorth har derfor allerede taget et skridt længere i slutspillet. Her kan han dog desværre stå overfor et potentielt danskeropgør i sin 1/8-finalekamp.

Fatih Üstun skal nemlig lørdag spille mod ‘MoAuba’ om at komme til at møde LordHjorth. Team Özil M10-spilleren sluttede i gruppe B som 3’er efter fem sejre og to nederlag, men skal som sagt trods de flotte resultater op imod Werder Bremen-spilleren, der sluttede 2’er i Agges gruppe.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der sidder og indendørsOg så til dagens triste nyhed. VM-kvalifikationsdebutanten Jesper ‘Pilm’ Prang klarede den desværre ikke videre i den meget svære gruppe A, hvor det blev til en 7. plads. Pilm kan dog nu forberede sig og fokusere hundrede procent på mandagens playoff-finale i Forum, når han sammen med sin makker Adel Daher skal forsøge at bringe titlen til Silkeborg IF.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.