Philip ’PhilipL-W’ Warburg skiftede for ikke mindre end 2 måneder siden til FIFA Team Nyborg. Hans tid på FIFA Team Nyborg skulle vise sig at være kort, da han for et par dage siden, fik et tilbud fra FIFA Team Midtjylland. Philip der tidligere deltog i turneringen om at komme på FIFA Team Midtjylland – men nåede ikke nåleøjet – fik efter noget tid, alligevel chancen hos midtjyderne. Vi har snakket med Philip, for at høre hvad der ligger til grund for hans skifte.

“Hej Philip Du skiftede for mindre end 2 måneder siden til FIFA Team Nyborg. Hvad fik dig til at skifte så hurtigt til FIFA Team Midtjylland?”

“Hej Mads
Jeg skiftede til FIFA Team Midtjylland, fordi jeg synes det er det største FIFA Team i DK, så når de spurgte om jeg ville joine dem, takkede jeg ja til tilbuddet. Jeg har nydt tiden i FIFA Team Nyborg, men der måtte ske noget forandring.”

“Du spillede for noget tid siden med i FIFA Team Midtjyllands turnering, hvor man havde chancen for at blive en del af holdet. Til turneringen tabte du i semi-finalen, og kom ikke på holdet. Hvordan har du det med at få chancen igen?”

“Det er fedt at få chancen igen, og jeg håber det kommer til at gå godt hos FIFA Team Midtjylland, jeg havde ikke regnet med, at jeg blev kontaktet direkte, jeg havde nok mere forestillet mig at FTM vil lave en ny turnering, for at komme på holdet, for at vurdere ens nuværende niveau.”

“FIFA Team Midtjylland har, og har haft, nogle store danske Fifa spillere. Regner du med at følge deres spor, eller har du andre forventninger til dine præstationer i det kommende år?”

“Jeg har ikke sat de store forventninger til mine præstationer i år, da jeg ikke får spillet så meget Fifa, som jeg har gjort. Jeg tager nogle små skridt ad gangen, og prøver at opnå nogle mål, såsom at blive ved med at vinde superligaen på DFL, og vinde nogle online turneringer samt at nå langt til de store offline-turneringer der kommer.”

“Vi siger tak for tiden.”

Philip er altså meget beskeden hvad angår hans forventninger til ham selv. Som en sidebonus, kan vi fortæller at Philip netop har sikret sig superliga-titlen på Dansk Fifa liga. Så man kan sige, at han allerede har vist hvad han kan.
Vi ønsker Philip og FIFA Team Midtjylland alt held og lykke i fremtiden, og håber de får et godt samarbejde.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.