FIFA Team Midtjylland kunne i går på deres facebook side præsenterer en ny her spiller. Her er tale om Nyborg drengen Mads ‘NyrnZ’ Nyrnberg. Mads har på det seneste gjort sig mest bemærket ved sit flotte resultat ved DM, hvor det blev til en Top 16 plads. Vi har fanget på Nyrnz og hans nye managers til en snak om spilleren.

“Hej Mads. Du blev i aftes præsenteret som ny spiller hos FIFA Team Midtjylland. Hvad gjorde, at du sagde ja til deres tilbud?”

“Hej Lasse. FTM er et rigtigt ambitiøst hold, med gode spillere, samtidig kan de hjælpe mig med mit spil og komme med gode inputs.”

“Hvad er dine forventninger til opholdet hos FIFA Team Midtjylland?”

“Altså personligt så er min målsætning at fortsætte stilen som det sidste halve år. Mine forventninger til holdet er at vi skal dominere så meget som muligt på den danske scene.”

Ambitionerne er i orden hos den nye spiller, og vi fangede også hans managers Michael ‘Thoerlen’ Thorsen og Mads ‘TheBody’ Holm til en snak om hvorfor valgte lige præcis faldt på NyrnZ

“Grundet valget er faldet på Mads er, at vi mener han passer godt ind på holdet i forhold de andre kandidater vi havde i tankerne. Udover det så har han også bevidst at han godt kan spille fifa. Mødte ham selv i knockoutrunden til DM, hvor han bevidste hans kvaliteter både i spillet, men også udenfor spillet. Han er jo en god fyr på det personlige. Med en top 16 placering til DM er der selvfølgelig altid noget man kan arbejde videre på, men hans vilje til at ville vinde og drille modstanderne fejler ingenting.”

Deres kommentar til forventninger lød således:

“Det eneste vi forventer af vores spillere er, at de møder op til et par turneringer i løbet af sæsonen. Vi håber selvfølgelig altid på, at vores spillere kan vinde de turneringer de stiller op i, men vi ved også at der er rigtig mange andre dygtige FIFA spillere derude. Nyrnz har potentialet til at kunne nå rigtig langt i de kommende turneringer, så det bliver spændende.”

Det er det første vi har hørt fra FIFA Team Midtjylland siden signingen af Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, og det lader til at de har store forventninger til det nye FIFA 15.

Holdlisten ser nu således ud:

Michael ‘Thorlen’ Thorsen
Mads ‘TheBody’ Holm
Jesper ‘Ramb’ Rasmussen
Jacob ‘Noerlen’ Hansen
Rasmus ‘Noerlen2’ Hansen
Daniel ‘Slebs’ Slebsager
Daniel ‘Dammi’ Sørensen
Ronnie ‘AdigunSalami’ Husted
Dennis Dcakici’ Cakici
Philip ‘Flink14’ Henriksen
Andreas ‘FifaJensen’ Jensen
Philip PhilipL-W’ Warburg
Lasse ‘Kongen’ Bækkelund
Mads ‘NyrnZ’ Nyrnz

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.