Fredag den 27/6 blev den sidste Intersport turnering i rækken afholdt. Turneringen har nu foregået i 10 forskellige butikker, med stor succes.10426642_10152119851427096_5242520966772336850_n

Sidste stop blev i Fields i København, hvor hele 26 spillere havde taget turen til Amager, for at kæmpe om nogle lækre præmier i FIFA World Cup.

Kendte spillere som Adel ’Adellovich’ Daher, Phillip ’PhilipL-W’ Warburg og Mansour brødrene var dukket op, mens 3 spillere fra Konys Slaver også kom på besøg – blandt andet deres nyeste medlem, Line Mølgård.

Lodtrækningen betød at Abdullah Mansour og Mohammed Mansour skulle mødes i deres første kamp. Lige som de plejer, spillede de helt lige op, og vi skulle helt frem til 120. minut, før Mohammed kunne trække sig sejrsrigt ud, med en 5-3 sejr.

Adel sikrede sig rimelig sikkert vej til finalen med en 0-7 sejr mod debutanten Raman Rasul, 5-2 over Line Mølgård og hele 4-0 over Mohammed Mansour i kvartfinalen. I semifinalen skulle han mødes med Carl-Gustav, der efter 2 overbevisende sejre havde lidt problemer med Mikkel i kvartfinalen. Efter Carl-Gustav kom bagud 1-0, laver Mikkel et uheldigt selvmål som ødelægger kampen for ham. Ærgerligt for Mikkel, der ellers havde vist flot spil, og blandt andet slået DBU VM Tour finalisten Jesper ’Plim’ Prang ud efter straffespark.

Semifinalen blev vundet af Adel med 3-1, efter Adel ellers var kommet bagud 1-0, men det fik han hurtigt vendt på blandt andet 2 straffespark.

I den anden side af træet var 8 årige Marcel Nguyen igen dukket op sammen med sin far, Simon. Marcel startede iskoldt med at slå Keven ud med en 4-0 sejr, men i 8. delsfinalen blev Phillip Warburg en for stor mundfuld, og han måtte se sig slået ud med 6-2. Godt spillet af det store talent, der stadig mangler en god meter i højden for at kunne se skærmen som os andre.

Fra venstre: 1: Adel, 3: Marc, 2: Phillip og 4: Carl-Gustav

Marcels far, Simon, blev slået ud af Konys slave Marc Hougaard, der efter at have slået Sebastian Bak ud, også formåede at nå semifinalen på bekostning af Frederik Lindbjerg. Her kørte Phillip Warburg ham dog over, med en forholdsvis sikker 3-1 sejr. Dermed var vi klar til finalen mellem Adel ’Adellovich’ Daher og Philip ’PhilipL-W’ Warburg, mens bronzekampen var mellem Carl-Gustav og Marc Hougaard.

I kampen om World Cup spillet og landsholdstrøjen, formåede Marc Hougaard at vinde 3-1, mens finalen om et gavekort på 500 kr og VM-bolden blev vundet af Adel med 2-0.

Sports-Gaming.dk vil gerne takke Intersport samt EA Sports Danmark for de ti succesfulde turneringer., hvor mange mennesker har kunne gå hjem med en god oplevelse samt en flot præmie i bagagen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.