I dag blev der afholdt endnu en af vores Intersport turneringer; denne gang i Vejle. I dag var deltagerantallet steget markant i forhold til de tidligere turneringer og hele 24 mand var dukket op for at kæmpe om de lækre præmier til top 4. vejle (6)

I blandt deltagerne fandt vi FIFA Team Fyns Peter ”KongMoelgaard” Mølgård og de to kendte ansigter fra Dansk FIFA Liga Thomas ”ThomasJensen2345” Jensen og Benjamin_Manu, og det skulle da også vise sig at være en af dem der hev sejren hjem. Thomas Jensen nåede til kvartfinalen, hvor han blev slået ud af den senere 4. plads, Lasse Conrad. Vinderen fra gårsdagens turnering i Herning, Peter Mølgård, måtte se sig slået 1-0 i Semifinalen af sølvvinderen David. Benjamin_ Manu endte med at gå hele vejen, og vandt både sin semifinale og finale med 1-0.

Bronzekampen endte 3-0 til Peter Mølgård som igen i dag fik en præmie med hjem til samlingen.

Det var dejligt at se, at der kom en masse forældre og venner, og støttede deres spillende børn/venner, og det var medvirkende til at det blev en god, spændende og hyggelig turnering.