Aarhus blev det næste stop på Intersport Fifa tour, og her skulle det vise sig, at være godt fyldt op med deltagere. Der var nemlig 23 deltagere der var dukket op til dagens turnering, og en del af dem havde moralsk support i form af venner eller familie.

Der dukkede også nogle kendte ansigter op i form af Christian ’Chanaka’ Bruun fra FIFA Team Copenhagen, samt vinderen fra Herning Peter ’KongMoelgaard’ Mølgård. Peter udstrålede en smule nervøsitet før hans første kamp, og det skulle vise sig, at påvirke ham ret slemt. Peter må lide et tidligt exit allerede i første runde. Chanaka derimod viste gode takter med en 5-0 sejr i første runde. I kvartfinalen stødte han dog ind i problemer mod kammeraten Kamil. Det blev en tæt affære der skulle afgøres i straffespark. Bruun trak sig her ud som sejrsherre og fulgte op med en 6-0 sejr i semi-finalen.

I den modsatte side af turneringstræet var der god grund til at holde øje med den lokale gut Witten FC, der vist et højt niveau med det franske landshold. Han kørte stabil gennem turneringen med nogle smalle sejre på 3-1, 1-0, 2-0 og 4-3. I finalen stod han så overfor Chanaka, der med hans store sejre måtte forventes at være fyldt med selvtillid. Chanaka havde dog andet i tankerne end en sejr, han valgte nemlig at spille med hans hjemland Sri Lanka. Her viste Witten FC ingen nåde og slog Chanaka 5-0 i finalen. Bronze kampen stod mellem Alii – der slog KongMoelgaard ud i første runde – og en lokal gut Mortensen. Mortensen kunne her snige sig afsted med en sejr over Alii på 4-3.

Tak til alle deltagere og stort tillykke til alle 4 præmie vindere!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.