FIFA karavanen ankom til København i dag, hvor Intersport i Illum stod for værtskabet.

I alt 11 spillere var mødt op, og var klar til at få spillet en masse FIFA på en regnfuld eftermiddag, samt få muligheden for at vinde adskillige flotte præmier.

Gårsdagens vinder fra Roskilde, Philip Warburg, var endnu engang mødt op for at forsvare sin titel fra i går. Adel Daher var også stillet til start i Illum, og havde med høj sandsynlighed tænkt sig at rette op på skuffelsen fra i går som det formegentlig nok havde været med alle de bedrifter den unge mand har på sit CV efterhånden.

Andre kendte navne var også mødt op som Patrick Eckehoff – sidste års DM-runner up, samt de to brødre Abdullah og Mohammed Mansour.

For dem der skulle spille 1/8 finale var der ingen slinger i valsen, og alle dem der var forventninger til skulle gå videre fra deres respektive kampe, vandt overbevisende.

I 1/4 finalen var vi vidne til en uhyre spændende kamp imellem Patrick Eckehoff og Ali Khattab som endte 4-4 efter forlænget spilletid og endte i straffesparkskonkurrence, hvor Ali Khattab trak det længste strå efter en 6-5 sejr i straffesparkskonkurrencen.

Philip Warburg gik videre til 1/2 finalen med en smal 1-0 sejr imod Abdullah Mansour.

Adel Daher havde sikret sig en storsejr i 1/8 finalen på 5-2 over William Nielsen, og skulle møde en anden deltager ved navn Theodor – en kamp, der ikke endte helt med så mange mål som Adel’s første kamp, men derimod blev til en rutineret 1-0 sejr.

Mohammed Mansour gik også sikkert videre til 1/2 finalen med en 4-1 sejr, hvilket betød, at Adel skulle møde Ali Khattab og Mohammed skulle møde Phillip Warburg.

1/2 finalerne skulle afgøres via bedst ud af 3 fremgangsmåden, så deltagerne kunne få spillet lidt ekstra FIFA denne eftermiddag.

Adel lavede ren cruisecontrol og gik videre med to sejre imod Ali og en samlet målscorer på 9-0.

Den anden semifinale var en noget tættere omgang, men gårsdagens sejrherre Phillip Warburg endte dog med sejren i sidste ende efter 3 kampe.

Bronzekampen stod derfor imellem Ali Khattab og Mohammed Mansour, der også skulle afgøres i bedst af 3 kampe. Mohammed lagde ud med en lille 2-1 sejr, men Ali kom flot igen med en 3-1 sejr, derfor skulle drengene ud i en 3. kamp, der skulle vise sig at blive noget af en nervepirrende affære, hvor vi skulle helt hen i 120 minut før Mohammed Mansour scorede og sikrede sig den danske landsholdstrøje til en værdi af 500 kroner- Ali løb derfor med 4. pladsen og FIFA World Cup spillet til PS3.

Adel havde ikke tænkt sig at tage til takke med en anden plads i denne turnering, på trods af en dårlig start i finalen, hvor han kom bagud 0-2 imod Philip nåede han lige akkurat at rette op på det resultat og undgå et nederlag ved at reducere og udligne i 90 minut til 2-2. Kampen trak ud, men Adel kunne i sidste ende trække sejren i land efter straffesparkskonkurrence. 2. kamp var en helt anden i forhold til første, og Philip var tydeligvis rystet efter første kamp, og endte med tenniscifrene 6-1 til Adel Daher som i den grad havde vist fremragende spil og formåede på bedste vis at få sin revanche efter i går, og kunne tage VM bolden til en værdi af 1000 kroner med hjem, imens Philip fik fornøjelsen af at kunne få et gavekort på 500 kroner til Intersport med hjem.

Vi takker af fra Sports-gaming og Intersport i Illum for denne gang, og på gensyn til de kommende turneringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.