Turen var kommet til Herning på DBU’s VM Tour. Selvom det ikke var en fyldt turnering, så var der alligevel dukket nogle prominente navne op fra det lokale hold FIFA Team Midtjylland; Michael ’Thorlen’ Thorsen og Rasmus ’Noerlen2’ Noermark var de 2 drenge fra holdet der skulle forsøge at spille sig til finaleturnering i København den 12. juli, og samtidig var der besøg af Tricked spilleren Anders ’MrSuit’ Bollerup. 10450607_10203776838089052_5085253065576247092_n

Noerlen2 var den første af drengene der skulle i kamp. I første kamp får han vendt en 0-1 føring til en 2-1 sejr og kunne dermed spille sig i kvartfinalen, hvor han her måtte se sig slået 0-1 i en tæt affære mod en lokal dreng ’Kongen2’. Thorlen og MrSuit skulle krydse klinger i den første semi-finale. Der blev spillet bedst ud af 3, og MrSuit kunne her trække sig ud med en sejr i begge kampe. Dermed en finale plads til MrSuit og en plads i bronzekampen til Thorlen. Den anden semi-finale var et ”lokal opgør” mellem to drenge fra Herning. ’Rauff’ og ’Kongen2’ var de to navne der skulle dyste. Det blev her ’Rauff’ der kunne løbe afsted med en plads i finalen mod MrSuit.

Bronzekampen mellem Kongen2 og Thorlen blev en utrolig tæt kamp. Thorlen skulle hen i 89’ minut for at hive sejren med hjem. Finalen blev spillet BO3. Første kamp blev en målløs affære og afgørelsen skulle falde i straffesparkskonkurrence. Her var det MrSuit der viste stor rutine og vandt 6-5. Den anden kamp skulle vise sig at være lidt anderledes. MrSuit kommer hurtigt foran efter 3 minutters spil og lukkede dernæst kampen med sin anden scoring. MrSuit skal altså til København for at spille finaleturnering den 12. juli.

Stort tillykke til de spillere der tog af sted med en medalje og merchandise.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.