Vi har nu snakket med de to spillere, der tidligere fik beskeden om, at de ikke længere skal være en del af Clan eSpuma.

Ikke lang tid skulle der gå før tiden i eSpuma pludselig sluttede for Jeppe Højfeldt og Christian Aaby, som fik beskeden direkte fra ejeren, Nick Apel. Vi har allerede snakket med både Nick Apel og den nu tidligere team leader Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg, som kan følges her. Nu har vi også fået kontaktet de to spillere, som blev hentet til holdet samme dag og også forlod holdet sammen – blot 2 uger efter.

Det var dog to meget skuffede spillere, som vi snakkede med. Beskeden kom som et lyn fra en klar himmel og forholdet til deres nu tidligere manager var ikke til at tage fejl af:

“Først og fremmest ærgrer jeg mig. Det var et projekt, jeg havde set meget frem til at blive en del af, men Clan eSpuma ville det anderledes. Jeg er selvfølgelig meget skuffet over allerede at blive skiftet ud efter to uger, da jeg ikke fik en reel chance for at vise mig frem. Mit forhold til Nick bærer præg af, at jeg er meget skuffet over eSpuma og den måde det hele er foregået på. Jeg har klart udtrykt over for Nick, at jeg ikke er tilfreds med processen og behandlingen, men samtidig ønsker jeg Nick og resten af holdet held og lykke fremover”, fortalte Jeppe Højfeldt, mens Christian Aaby heller ikke følte, at han havde fået chancen for at vise, at han var det rigtige valg:

Jeg står med en rigtig bitter følelse lige nu. Jeg havde rigtig store forventninger og glædet mig til at blive en del af eSpuma, men de vil det åbenbart anderledes. Derudover er jeg selvfølgelig virkelig skuffet, da jeg ikke føler, at jeg har fået en chance. Jeg føler ikke, at jeg har noget forhold til ham. Jeg er virkelig skuffet over hans håndtering af dette hold og dets spillere. Jeg føler, at han har røvrendt mig og at det er virkelig dårlig stil over for os, hvilket jeg også har fortalt ham.”

Rygterne går på et nyt projekt i Clan eSpuma, hvor flere personer beretter om, at der er lavet aftaler med to nye spillere hen mod 2016. Den ene skulle på nuværende tidspunkt være fri på markedet, mens den anden er tilknyttet et andet hold. Spørgsmålet er dog om denne behandling vil skræmme folk i fremtiden, hvis de står med et tilbud fra Clan eSpuma. Dette kunne bestemt blive et realistisk scenarie ifølge Aaby og Højfeldt:

Først og fremmest tror jeg, at det vil påvirke Nick og hans hold negativt. De vil få meget sværere ved at hente nye spillere til holdet. Clan eSpuma vil selvfølgelig også få et meget dårligere omdømme blandt resten af FIFA-scenen efter denne episode”, sagde Aaby om fremtiden i Clan eSpuma.

“Nu er Clan eSpuma jo et hold, der er i forvejen har ry for at skifte meget ud i truppen, og dette har vi igen fået bekræftet. Det er klart, at det er noget, der kan ende med at skræmme folk væk, uden tvivl. Så jeg vil selvfølgelig opfordre folk til lige at tænke sig en ekstra gang om inden de bliver en del af Clan eSpuma”, supplerede Højfeldt.

Den uheldige episode ser dog ikke ud til at sætte de to unge spillere tilbage i deres stræben efter flere gode resultater i dansk FIFA. Tværtimod fortæller begge spillere, at de vil fortsætte deres hårde arbejde:

Planen er uændret. Jeg vil fortsat forsøge at deltage aktivt til så mange turneringer som muligt og derved udvikle mig på bedst mulige vis. Dette er blot en motivationsfaktor for mig, og jeg vil bestemt ikke træde mere tilbage, tvært imod”, lød det beslutsomt fra Højfeldt, der igen havde den samme mening som Aaby:

“Efter denne episode har jeg tænkt mig, at komme endnu stærkere tilbage. Jeg har allerede en turnering på onsdag, hvor jeg har tænkt mig at vise, at jeg er blandt toppen af dansk FIFA. Derudover vil jeg forsætte med at deltage i en masse turneringer og forhåbentlig præstere. Jeg håber at det vil få andre hold til at få øjnene op for mit spil.”

Dermed bliver det spændende at følge de to spilleres kommende præstationer i dansk FIFA, ligesom det bliver spændende at se de nye spillere i Clan eSpuma, når vi nærmer os årsskiftet. Spekulationerne er mange, og flere navne kan være i spil. Bud på disse spillere kunne være Jeppe Rindom, der i går kvalificerede sig til ESWC eller Sebastian Pirad, der længe har præsteret på et godt niveau og endte på 3. pladsen til gårsdagens ESWC kvalifikation. Derudover bliver der spekuleret i, at der er tale om den rutinerede Kenneth ‘Bankeren‘ Bank, som før har leveret flotte resultater på den danske scene. Han kommer snart hjem fra Singapore, hvor han har taget et semester på sit studie, og derfor ville timingen være perfekt, hvis Bankeren hurtigt ønsker et nyt hold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.