En større overraskelse er her til aften opstået i Clan eSpuma, som ud af ingenting har fristillet hele truppen, og nu kun har manager Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg tilbage.

“Carl Emil Lindblad, Marcus Jørgensen, og Kenneth bank forlader holdet. Vi vil gerne takke dem alle for deres indsats, og ønsker dem alt det bedste fremover.”

Sådan lød det i en pressemeddelelse fra Clan eSpuma onsdag aften, og dermed er et af de stærkeste danske FIFA-hold nu sat langt tilbage i forhold til den status, de ellers har opbygget. Planen fremover er angiveligt, at der skal satses på yngre spillere, som kan udvikles, og dette ligner en tilbagevendende strategi, som også blev benyttet af Pumaerne tilbage i 2014 og dele af 2015, hvor spiller som Claes ‘Keglekongen‘ Hansen, den nu fristillede Carl Emil ‘Carly‘ Lindblad og den svenske vicemester, Simon ‘Zimme‘ Nystedt for alvor fik gang i deres karriere i Clan eSpuma. Deres sidste turneringssejr for denne gang blev 2v2 til CG Lan 2015.

Så sent som i tirsdags snakkede Sports-Gaming.dk med Clan eSpuma omkring optakten til Copenhagen Games, men her var der ingen meldinger om, at truppen ikke ville være intakt forud for turneringen halvanden uge efter. Dette efterlader mange spørgsmål om fremtiden, og derfor har vi endnu en gang taget fat i manager, Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg, for at høre om fremtidens strategi med de unge spillere:

“Vi var meget tilfredse på holdet, tilfredse med vores spillere, og vi havde allesammen et rigtigt godt forhold til hinanden. Men den økonomiske situation hos Nick har desværre ændret sig. Vi kan stadig tilbyde lidt økonomisk, men ikke de helt store kontrakter, hvilket jeg synes hænger godt sammen med at fokusere på unge spillere. Jeg synes personligt, at vi har et godt miljø at udvikle sig i som spiller, hvilket vi tidligere har bevist med Carly, Claes og Magnus”, udtalte Mads Nyrnz‘ Nyrnberg om ambitionerne for fremtiden. Det helt store spørgsmål er så, hvilke spillere, man skal forvente at se i eSpuma. Selvom Nyrnz ikke ville ud med deciderede navne, gik han dog med til at tegne profilen på en potentiel ny spiller:

“De spillere vi typisk vil kigge efter vil nok ligge i 14-17 års alderen. Typer som allerede har vist, at de har tendenser til at kunne nå langt til turneringer, hvor de bare mangler den sidste finpudsning. Deciderede navne kan jeg ikke komme med, men der er selvfølgelig interessante unge spillere i det danske community på nuværende tidspunkt”, sluttede Nyrnz.

Følg med senere, hvor vi samler op på den seneste udvikling og tager kontakt til nogle af de nu tidligere spillere i Clan eSpuma.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.