Den nu forhenværende FIFA Team Fyn spiller, Christian Corell, har valgt, at skifte sit tidligere hold ude ud med Clan eSpuma. Corell har fået en god start på FIFA 15, og dette har gjort, at han har valgt, at tage skridtet op i FIFA verdenen og skiftet til et professionelt hold. Corell har opnået en kvartfinale plads til den danske ESWC kvalifikation samt en 4. plads til The Experience i Roskilde. Vi har fået fat i Christian til en snak om hans skifte.

“Hej Christian. Du har valgt at skifte FIFA Team Fyn ud med eSpuma, hvad er grunden til dette skifte?”

“Skiftet skyldes udelukkende økonomiske forhold, som jeg kunne få ved eSpuma. På FIFA Team Fyn gik det dog også godt, så har ikke noget negativt at sige om dem.”

“Hvad er dine forventninger til din tid som eSpuma spiller?”

“Mine forventninger er, at få spillet flere af de store offline turneringer, og dermed forbedre mit offline niveau.”

“Hvad er dine forventninger til dine 2 holdkammerater og holdet som helhed?”

“Jeg kender faktisk ikke deres niveau, men Jacob har allerede vundet noget offline, så han er super skarp, og han skal nok indfri de mål der sættes. Marcus er jo en ung gut, og han skal prøve at skaffe sig selv erfaring, og få udnyttet det i fremtiden.”

“Men forventningerne som helheden til holdet er, at vise os synligt til alle offline events grundet de økonomiske forhold”

Så det er forventet, at vi ser eSpumas trio til alle de store offline turneringer. Truppen ser på nuværende tidspunkt sådan her ud:

Jacob “Kragefucz” Kragelund
Marcus “Cock” Gam Kok
Christian “Corell_” Corell

Det bliver spændende, at se om en af de tre gutter kan leve op til de forventninger, som bliver sat. Mon ikke vi ser alle 3 spillere til det næste event, som er Pricerunner Cup på Falster d. 28. Februar.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.