Efter et vel endt ESWC Denmark-arrangement beliggende i Fredericia under dette års NPF, betød det ikke kun at vi ville finde den danske spiller som skulle følge med August ‘Agge’ Rosenmeier til ESWC i Paris, men også en opdatering af Sports-Gaming.dk’s danske rangliste, og som det kan ses på billedet, var der et par overraskende resultater til ESWC Denmark.


Det var måske værd at lægge mærke til at vinderen af gårsdagens ESWC Denmark, Jeppe Rindom, blot var nummer 67 på Sports-Gaming.dk’s danske rangliste, men er det ikke værd at notere sig hvor han ligger nu? Det er nu muligt, efter at ranglisten i dag er blevet opdateret, hvor det blandt andet kan ses, at Jeppe Rindom er steget hele 52 placeringer op på 15. pladsen, mens andre som Andreas ‘Andy’ Kirstein er steget 12 placeringer, og nu ligger på en 13. plads.

Den seneste turnering har dog ikke haft indflydelse på top 3, hvor August ‘Agge’ Rosenmeier, Lars ‘Primeturbo’ Korreborg og Lasse ‘Kongen’ Bækkelund stadig ligger ganske sikkert.

Selvom der ikke er meget andet end prestige i at være placeret på ranglisten, er det stadig noget som spillerne vægter højt. Hør selv Andreas ‘Andy’ Kirstein udtale sig om sin stigning til 13. pladsen på ranglisten:

“Min placering på ranglisten betyder meget for mig, da det er der man kan se hvem der præsterer til de tuneringer hvor man skal præstere, og se hvordan man ligger i Danmark. Det er faktisk noget jeg tænker meget over. Når jeg går ind til en turnering, plejer jeg altid at prøve at komme så langt, så jeg ender med at få point til ranglisten.”

Mens spillere er steget på ranglisten, er der også andre som er faldet. Det er i sær noget folk som Mathias ‘Iver’ Iversen og Anders ‘MrSuit’ Bollerup har kunne mærke, eftersom de begge er røget ud af top 10 på ranglisten – Mathias ‘Iver’ Iversen endda helt ned på 19. pladsen.

Turneringerne som har haft påvirkning på denne opdatering har været ESWC Denmark 2015 og WSVG mesterskabet på Maldiverne, mens resultaterne fra NPF 2013 og ESWC 2013 er blevet slettet fra ranglisten igen, eftersom der er gået de 2 år.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *